Tenis

Anisimova o pune în gardă pe Halep, înaintea duelului din „sferturile” Wimbledon: „Data trecută a fost un caz special”

+17 Foto
Amanda Anisimova // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 July 2022

Înainte de duelul direct din sferturile Wimbledon, Amanda Anisimova (20 de ani, locul 25 WTA) admite că Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) este o adversară complicată pe iarbă, dar o pune în gardă: „Săptămâna trecută când m-a învins nu eram la capacitate maximă”.

Luni seara, Simona Halep a învins-o în minimum de seturi pe Paula Badosa, 6-1, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală la Wimbledon. Acolo o va înfrunta pe Amanda Anisimova, jucătoare din SUA cu două titluri în palmares.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de trei ori în total, ultima dată pe 23 iunie, la Bad Homburg. Halep a câștigat meciul în doar 55 de minute, 6-2, 6-1, dar Anisimova nu consideră acel meci foarte relevant, întrucât ar fi resimțit dureri la încheietura mâinii. 

Ce spune Amanda Anisimova înainte de meciul cu Simona Halep de la Wimbledon

„Abia ce am jucat cu ea”, a spus Anisimova despre Simona Halep, imediat după calificarea în sferturile Wimbledon.

„Este dificil să joci pe iarbă împotriva ei. Săptămâna trecută (la Bad Homburg) a jucat foarte bine, a fost un meci foarte complicat pentru mine. Dar am cam resimțit dureri la încheietură în acel meci, așa că nu am jucat la capacitate maximă.

Știu că voi avea un meci foarte dificil, dar îl aștept cu nerăbdare. Sunt sigur că va fi o luptă foarte bună”, a declarat Anisimova, citată de site-ul WTA

Rezumatul VIDEO al meciului Paula Badosa - Simona Halep

Mai multe știri de la Wimbledon: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.