Liga 1

Al doilea transfer al verii la CS Universitatea Craiova! „A ajuns în cantonament”

Ivan Martic, în stânga, la Sion // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 July 2022

Fundașul dreapta Ivan Martic (31 de ani) a revenit la Universitatea Craiova, după doi ani petrecuți la FC Sion, în Elveția.

CSU Craiova a rezolvat al doilea transfer al verii. Este vorba despre o „repatriere”, elvețiano-croatul Ivan Martic, care revine în Bănie după doi ani în care a jucat la FC Sion.

Oltenii au apelat la serviciile lui Martic după ce au renunțat la Antoine Conte

Ivan Martic, al doilea jucător transferat de Universitatea Craiova în această vară 

Ivan Martic s-a alăturat deja echipei în cantonamentul din Austria al Craiovei, a anunțat astăzi președintele Sorin Cârțu. 

Martic a venit acum la echipă, după ce a plecat Conte. A revenit, după 2-3 ani în care a fost în țara lui natală. Poate juca și fundaș central”, a precizat Cârțu la Pro Arena.

Ivan Martic a devenit astfel al doilea transfer al alb-albaștrilor din această vară, după fundașul central Raul Silva, adus din Portugalia, de la Braga.

CSU Craiova caută și un număr 9, după cum a dezvăluit Sorin Cârțu: „Căutăm un atacant central, pentru a le crea concurenţă lui Markovic şi Koljic”.

Ivan Martic, soluție pentru postul de fundaș dreapta

Ivan Martic a mai evoluat la Universitatea Craiova între 2017 și 2020. În acea perioadă a adunat 74 de meciuri în tricoul alb-albastru, în care a înscris 5 goluri și a pasat decisiv la alte 7 reușite.

În ultimele două sezoane, fundașul dreapta a jucat doar de 18 ori la FC Sion.

El va lupta pentru un loc de titular cu Ștefan Vlădoiu și Bogdan Vătăjelu. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.