Campionate

Aiuritor! » 187 de goluri înscrise în DOUĂ meciuri pentru promovare. Arbitrul a plecat de pe teren

Scoruri uluitoare în meciurile din Sierra Leone // foto: captură @ Our African Football

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 iulie 2022

Rezultate aiuritoare în divizia secundă din Sierra Leone. Două meciuri s-au încheiat cu scorurile de 95-0, respectiv 91-1 în favoarea echipelor care luptau pentru locul 2 în campionat, astfel încât să dispute barajul pentru promovarea în eșalonul de elită.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Gulf FC și Kahunla Rangers erau la egalitate de puncte, 32, în seria de est a diviziei secunde din Sierra Leone.

Cum principalul criteriu de departajare era golaverajul, ambele echipe și-au aranjat meciurile. Duminică, Gulf FC a înfruntat-o pe Ququima Lebanon, iar Kahunla Rangers pe Lumbebu United.

177 de goluri înscrise în reprizele secunde în două meciuri din Sierra Leone 

La pauza celor două meciuri, Gulf FC conducea cu 7-1, iar Rangers Kahunla cu 2-0. Ce a urmat în partea a doua este uluitor, după cum relatează RMC Sport.

Cartonașe roșii obținute după intrări la limita sălbăticiei și un număr aiuritor de goluri înscrise. Gulf FC a câștigat cu 91-1, Rangers Kahunla cu 95-0!

Așadar, în reprizele secunde ale celor două partide s-au dat în total de 177 de goluri! Surse locale susțin că unul dintre arbitri i-a lăsat locul rezervei în plin meci, neputând să asiste la teatrul de pe teren. Iar unul dintre fotbaliști ar fi înscris în jur de 30 de goluri!

În aceeași zi, Asociația de Fotbal din Regiunea de Est a anunțat că a anulat rezultatele celor două partide.

Federația investighează echipele și arbitrii implicați

Scorurile celor două partide au provocat și reacția Federației din Sierra Leone. Aceasta a comunicat că a deschis o anchetă oficială pentru a afla cum a fost posibil să se ajungă la astfel de scoruri și a avertizat că „oricine va fi găsit vinovat va simți forța completă a legii”.

Investigați sunt toți arbitrii de la cele două partide, jucătorii și oficialii celor 4 echipe implicate, dar și asociația de fotbal din regiunea de est.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.