Volei

Cea mai cunoscută jucătoare de volei câștigă mai mulți bani pe OnlyFans decât din volei! Abonamentul ei e mai scump decât cel la Netflix

+38 Foto
Voleibalista Key Alves Sursă Foto: / dava almeida/ instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 July 2022

Key Alves, jucătoarea de volei cu cei mai mulți urmăritori pe Instagram (peste 2,3 milioane de followers) dezvăluie că pozele publicate pe platforma OnlyFans îi aduc mai mulți bani decât sumele pe care le încasează din volei.

În vârstă de 22 de ani, Key Alves e una dintre jucătoarele de volei în vogă de pe mapamond. Ea evoluează în Brazilia, la Osasco Volleyball Club, o echipă cunoscută din Brazilia, însă nu doar activitatea de pe teren i-a adus faimă. Ea a recunoscut că o mare parte din banii săi vin din activitatea de pe OnylFans.

Key Alves câștigă mai mulți bani pe OnlyFans decât din volei: „Asta e realitatea”

„Sunt în al treilea an când evoluez la nivel profesionist, mă consider un sportiv profesionist. 

Lucrurile din afara terenului au început să se dezvolte de curând. Așa că acord și acestui aspect mai multă atenție. Fie că îmi place sau nu, de aici câștig cei mai mulți bani. Câștig de 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei. Aceasta e realitatea. Dar iubesc mai mult voleiul decât să fac fotografii. De aceea nu o să renunț la cariera de sportivă”, a mărturisit Key Alves, potrivit Marca

OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri destinate adulților.

16 eurocostă abonamentul lunar la contul de OnlyFans al lui Key Alves, unul mai scump decât cel la platforma de streaming Netflix (între 7,99 și 11,99 euro)

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.