Liga Campionilor

Burcă, mulțumit de egalul cu Pyunik: „Meci bun, ei n-au avut șut pe poartă”

Andrei Burcă (stânga)/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 July 2022

Andrei Burcă (29 de ani), fundașul lui CFR Cluj, s-a arătat mulțumit de rezultatul de egalitate, 0-0, cu Pyunik Erevan, în prima manșă din turul I preliminar al Ligii Campionilor.

  • Returul dintre CFR Cluj și FC Pyunik Erevan este programat miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30.

Andrei Burcă, mulțumit după Pyunik - CFR 0-0

„E bine că nu am primit gol. Am făcut un meci bun, adversarii nu au avut șut pe poartă. Nu caut scuze. Sunt bucuros că nu am primit gol, e un rezultat bun pentru noi. Se decide calificarea la Cluj. 

Se vor apăra, cum am făcut noi cu echipele mai bune în Europa. Trebuie să dăm gol la prima ocazie, pentru a ne face meciul mai ușor”, a declarat Andrei Burcă, perntru CFR TV.

Cristi Balaj: „Important e că nu am luat gol”

Cristi Balaj, președintele lui CFR, împărtășește părerea lui Burcă și consideră că cel mai bun lucru după acest meci este faptul că ardelenii nu au primit gol.

„Important e că nu am primit gol. Am întâlnit o echipă oarecum incomodă, au avut câteva contraatacuri periculoase, dar jucătorii noștri din sistemul defensiv au reușit să blocheze atacurile celor de la Pyunik. Am avut ocazii mai mari, dar a fost multă neinspirație, ghinion, neșansă.

Băieții sunt mai buni decât cei din echipa gazdă, dar returul trebuie tratat cu maximă seriozitate. Concentrarea la finalizare va fi diferită față de ce am văzut astăzi. Una peste alta, a fost un arbitraj bun, chiar dacă poate că ar fi trebuit să primi un penalty.

Probabil că Dan Petrescu va fi nemulțumit, el vă va oferi mai multe date. Un antrenor duce echipa până în fața porții. De acolo, ține de inspirație. Mi-e greu să cred că Dan Petrescu nu a vrut ca echipa să înscrie. Pentru retur, trebuie atenție și seriozitate. Dacă vom avea tot atâtea ocazii de gol, vom reuși, în cele din urmă, să înscriem”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.