Liga 1

Adrian Mutu, pe aeroport, după șocantul 1-7 cu Slavia Praga: „Valoarea e valoare” » Ce a spus despre atacul lui Șumudică

Adrian Mutu // foto: captură as.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 iulie 2022

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul lui Rapid, a vorbit la revenirea în România despre cantonamentul din Austria, cu precădere despre rezultatul din ultimul meci, un șocant 1-7 cu Slavia Praga, vicecampioana Cehiei.

Rapid a fost umilită de Slavia Praga deși a rulat majoritatea titularilor de drept, 1-7, dar antrenorul Adrian Mutu nu pune mare preț pe rezultat. „Nu mai exagerați”, a îndemnat el reporterii care l-au întâmpinat pe aeroport, la revenirea în România.

Referitor la declarațiile lui Marius Șumudică, care a precizat marți seara că „Rapid va avea viață grea să prindă play-off-ul” și că „ar fi cea mai mare minune să termine pe podium”, Mutu a spus că „nu mă interesează ce a zis Șumudică”.

Adrian Mutu, pe aeroport, după Rapid - Slavia Praga 1-7: „Nu mai exagerați”

„Contează impresia generală, a fost un cantonament greu, muncit. Per total sunt mulțumit, în afară de meciul de ieri, în care s-a văzut diferența de valoare.

Putem invoca oboseala, pentru că într-adevăr am fost obosiți, dar valoarea e valoare. Este o echipă de Champions League, cu care până în minutul 55 am reușit să jucăm de la egal la egal, dar apoi am căzut fizic și valoarea și-a spus cuvântul.

Este un joc de pregătire, haideți să nu exagerăm, așa cum aveți tendința să o faceți. Nu știu ce a zis Șumudică, nici nu mă interesează. Suntem în pregătire, nu mai exagerați. Gândiți-vă la meciurile oficiale, atunci veți putea critica cât vreți”, a afirmat Mutu, citat de as.ro.

„Briliantul” a numit și două posturi unde consideră că are nevoie de întăriri: „Este nevoie de un fundaș, unul polivalent, care poate să joace și central și lateral, și de un vârf, pentru că deocamdată stăm doar în Vojtus”.

Mutările făcute de Rapid până acum: 

  • VENIRI: Fl. Ștefan (CFR Cluj), Costache (CFR Cluj), Ciobanu (Farul), P. Iacob (Chindia)
  • REVENIRI: Micu (Reșița), Ignat (Unirea Constanța), Tătaru (Foresta Suceava), Lefter (CS Hunedoara), Finica (Unirea Constanța), R. Lazăr (ASU Poli), Bradu (CS Hunedoara)
  • PLECĂRI: Ad. Bălan (U Cluj), Stahl (UTA), Alami (liber), Dandea (liber), Goge (liber), Hlistei (liber), Carnat (CFR Cluj)

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.