Liga 2

Continuă haosul la Dinamo! Sub amenințarea falimentului, jucătorii refuză să mai joace meciuri amicale

Jucătorii lui Dinamo refuză să mai joace meciuri amicale

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 06 iulie 2022

Jucătorii, cu întârzieri salariale, sub spectrul falimentului clubului, nu mai vor să joace în partidele de pregătire, fără doctor al echipei și fără bani.

Dinamo oferă senzații de deja vu, vară de vară, în ultimele sezoane. De la transferurile blocate, din cauza unor memorii făcute de jucători străini la FIFA, și până la grevele fotbaliștilor rămași! Doar că acum situația este mult mai grea, iar clubul jonglează cu falimentul. 

Tot așteptând investitorii, români sau israelieni, care să vină să producă o infuzie de capital la gruparea roș-albă, fotbaliștii rămași la formația de Liga 2 refuză să mai joace în viitoarele amicale!

Dacă e vară, apar grevele în „haită”

Ceea ce s-a întâmplat și în vara 2020, și-n vara 2021, se repetă în perioada estivală din 2022. Dacă echipele din primul eșalon își fac calculele pentru prima rundă a noului sezon, Dinamo, dezmembrată, nu știe dacă se va prezenta la proximul amical, programat sâmbătă dimineață, de la ora 11:00, la Slobozia, contra Unirii. 

Conform informațiilor GSP.ro, mai mulți fotbaliști ai „câinilor” nu vor să se prezinte la meci, așteptând ca oficialii clubului să plătească din restanțele financiare, ca o garanție că Dinamo poate continua activitatea sportivă.

Totul se decide vineri

„Unii jucători nu mai vor să joace, pur și simplu! Fie nu mai au contracte, fie nu vor să se accidenteze, nu avem bani, nu avem doctor, nu avem multe. 

„Noi dacă ne lovim sau ne rupem, cine ne ia? Iar Dinamo nu ne-ar plăti nimic, oricum nu ne plătește”, au transmis ei. Situația este cruntă, vineri vom decide dacă facem sau nu deplasarea la amicalul de sâmbătă”, au transmis dinamoviștii.

7 milioane de euroeste cuantumul datoriei totale a "câinilor", în acest moment

Discuții după grătar

Jucătorii dinamoviști au fost invitații ultimului sosit Neluț Roșu la un grătar, la Săftica, marți în partea a doua a zilei, mijlocașul împlinind 29 de ani. „S-ar putea să fie ultima adunare, împreună”, au mărturisit fotbaliștii, care au primit vizita lui Răzvan Zăvăleanu. 

Administratorul judiciar a vorbit cu jucătorii în grup, dar și individual, în privat, informându-i de situația clubului. Care este departe de a fi una roz, în ciuda faptului că sunt oameni de afaceri români și străini care transmit că iau în calcul să preia Dinamo. Zăvăleanu le-a cerut jucătorilor să mai aibă răbdare, să se antreneze, însă fotbaliștii au cerut ca până vineri să se achite o parte dintre restanțe.

De la Săftica la Ciofliceni

Blocați de Ionuț Negoiță în aripa renovată de la Săftica, fără posibilitatea de a organiza amicale în propria bază, întrucât terenul aparține fostului patron, fără posibilitatea de a avea acces la mașinile de spălat de acolo, dinamoviștii au găsit o formulă ca să nu ajungă să-și spele singuri cele două rânduri de echipament. 

„S-a rezolvat cu un băiat din Ciofliceni, lângă Snagov, ne ajută el cu curățătoria. Echipamentele sunt gata până a doua zi dimineața. Cine plătește? Clubul ar trebui, o să vedem”, au transmis roș-albii.

VIDEO Florentin Petre, despre o posibilă venire la Dinamo: „Am vorbit cu președintele Badea, i-am zis că ajut cu ce pot”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.