Tenis

Când se joacă Simona Halep - Elena Rybakina în semifinale la Wimbledon 2022 » Ora de start + Cine transmite la TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 July 2022

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o categoric pe Amanda Anisimova (20 de ani, 25 WTA), scor 6-2, 6-4, după 63 de minute, și e în semifinalele Wimbledon 2022. Următorul meci e cu Elena Rybakina (23 de ani, 23 WTA), pentru un loc în finală. 

  • Meciul Halep - Rybakina a fost programat, joi, pe Terenul Central. Va începe după prima semifinală, cea dintre Tatjana Maria și Ons Jabeur, adică după 17:00, ora României.

Simona are un turneu de vis la Wimbledon, reușind a doua victorie rapidă, după ce în optimi trecuse în mai puțin de o oră de Paula Badosa, scor 6-1, 6-2.

Următorul duel pentru Simona Halep e în semifinale, unde o va întâlni pe kazaha Elena Rybakina. Aceasta din urmă s-a calificat în penultimul act după ce a învins-o pe Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Simona Halep - Elena Rybakina se va juca joi în semifinalele Wimbledon

Meciul dintre Simona Halep și Elena Rybakina va avea loc joi, după ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport 2.

31 de minutea durat primul set al meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Dacă va trece și de Ryabakina, Simona Halep va juca finala pentru trofeul de Mare Șlem. Ar fi a doilea trofeu pe iarba de la Wimbledon pentru româncă, în cazul în care câștigă turneul și al treilea turneu de Mare Șlem din palmaresul ei.

Simona Halep, avantaj în meciurile directe cu Elena Rybakina

Simona Halep și Elena Rybakina s-au întâlnit de trei ori până acum. Prima lor întâlnire nu a fost prea fericită pentru jucătoarea noastră: Simona s-a retras în 2019, din turneul de la Wuhan, din meciul cu Rybakina din cauza unei accidentări suferite în primul set, când scorul era 5-4 pentru adversară.

63 de minutea durat întâlnirea dintre Halep și Anisimova, din „sferturile” Wimbledon

În schimb, celelalte două întâlniri au fost câștigate de Halep: în 2020 a învins-o la turneul din Dubai, scor 3-6, 6-3, 7-6, iar în 2021 a trecut de ea la US Open, scor 7-6, 4-6, 6-3. Ambele meciuri au fost intens disputate: primul a durat două ore și 29 de minute, iar al doilea două ore și 23 de minute.

Simona Halep în semifinale la Wimbledon: „Joc cel mai bun tenis al meu”

La finalul partidei de pe terenul central, Simona Halep a vorbit despre revenirea într-o semifinală de Grand Slam

Este ceva minunat să fiu din nou în semifinale! Sunt foarte emoționantă, pentru că înseamnă enorm pentru mine.

Am avut o adversară dificilă, care pe final a lovit foarte puternic, iar eu nu am știut ce să fac. Am crezut în mine și mi-am spus că trebuie să fiu tare pe picioare. La 0-40, în ultimul game, mi-am spus că am nevoie de primul serviciu. În final, totul e bine când se termină cu bine.

Da, cu siguranță cel mai bun joc al meu. Am avut multe probleme în trecut, iar acum încerc să-mi recapăt încrederea. Acum stau foarte bine la acest capitol, iar publicul îmi dă multă energie. Le mulțumesc celor din tribună

- Simona Halep

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.