Tenis

Mats Wilander și Alex Corretja, împresionați de Simona Halep: „E mai bună decât la titlul din 2019”

Simona Halep/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 iulie 2022

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o categoric pe Amanda Anisimova (20 de ani, 25 WTA), scor 6-2, 6-4, după 63 de minute, și e în semifinalele Wimbledon 2022.

  • Kazaha Elena Rybakina (23 de ani, 23 WTA) va fi adversara Simonei Halep. Ea a trecut de Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3.
  • Meciul Simona Halep - Elena Rybakina se va juca joi, după ora 17:00.

Analiștii Eurosport, Mats Wilander și Alex Corretja, au vorbit în termeni laudativi despre Simona Halep. Aceștia consideră că experiența jucătoarei din Constanța și-a spus cuvântul în duelul cu mult mai tânăra sa adversară.

Wilander și Corretja, laude la adresa Simonei Halep

Mats Wilander, câștigător a 7 turnee de Grad Slam în carieră, consideră că Halep joacă mai bine decât în 2019, când câștiga finala Wimbledon împotriva Serenei Williams, scor 6-2, 6-2.

„E o jucătoare mai bună decât în 2019, e o jucătoare completă, servește mai bine, vine mai des în față, ia mingile mai devreme și le forțează pe adversare să greșească mai mult”, a spus Wilander, potrivit Eurosport.

Corretja consideră că picioarele au fost principala armă a Simonei: „E foarte inteligentă, are multă experiență și a făcut față emoțiilor. Picioarele sunt principala armă atunci când ai emoții.

În astfel de momente trebuie să faci față emoțiilor negative. Dacă Anisimova ar fi pus mai multă presiune pe Simona, poate că pentru ea n-ar fi fost la fel de ușor să închidă meciul. Halep simte mai bine aceste momente și de-aceea a reușit să termine meciul în două seturi. Simona a jucat mai bine astăzi. Amanda a făcut un turneu bun, dar Simona arată foarte bine”.

Citește și alte știri despre Wimbledon 2022:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.