Campionate

Bayern prevede falimentul Barcelonei! Vrea banii jos pentru Lewandowski: „Mai existați în doi ani?”

Hassan Salihamidzic (stânga) și Oliver Kahn (centru), conducătorii lui Bayern/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 06 July 2022

Bayern Munchen a refuzat toate ofertele Barcelonei pentru Robert Lewandowski (34 de ani). Campioana Germaniei vrea toți banii în aceeași tranșă, în timp ce catalanii îți doresc să includă și bonusuri de performanță.

Motivul refuzului ar fi dubiile pe care le au nemții în privința viitorului Barcelonei, în contextul problemelor financiare ale trupei „blaugrana”. Conducătorii lui Bayern nu sunt siguri că echipa catalană va mai exista peste un an sau doi, după cum declară Raphael Honigstein, expertul în fotbalul german al celor de la The Athletic.

Șefii lui Bayern se tem că Barcelona se va desființa

„Bayern i-a spus Barcelonei: «Nu vrem bonusuri de performanță în oferta pentru Lewandoski, deoarece nu suntem siguri că veți mai exista peste un an sau doi. Vrem toți banii într-o tranșă, cash». Aici s-a blocat transferul”, a anunțat jurnalistul Raphael Honigstein în podcastul „The Totally Football Show”.

Bayern a respins trei oferte ale clubului catalan. Ultima, 50 de milioane de euro, incluzând 10 milioane sub formă de bonusuri de performanță.

Robert Lewandowski ar putea primi o amendă uriașă din partea lui Bayern

Lewandowski ar putea primi o amendă de 3,6 milioane de euro din partea lui Bayern, dacă nu se prezintă la reunirea lotului. Polonezul nu vrea să mai continue sub nicio formă în Bundesliga și vrea să plece la Barcelona.

Atacantul ar lua în calcul intrarea în grevă, manifestată prin neprezentarea la reunirea din 12 iulie.

45 de milioane de euroeste cota lui Lewandowski, potrivit transfermarkt.com

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.