Liga 1

Dan Șucu, noul acționar al Rapidului, face un pas înapoi: „Poate am fost prea dur și prea direct cu ce am spus”

Dan Şucu, noul acționar al Rapidului, spune că a fost „prea dur și prea direct” când a analizat modelul de business de la CFR Cluj.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 iulie 2022

Dan Şucu, noul acționar al Rapidului, spune că a fost „prea dur și prea direct” în luna mai, când a analizat modelul de business de la CFR Cluj.

  • CONTEXT: În prima conferință de presă din calitate de finanțator al Rapidului, Dan Șucu l-a vizat pe Nelu Varga: „Nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent...”
  • Conducătorul campioanei a replicat imediat: „Dacă nu ştie cine este «domnul Varga», îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului. Am ales mereu firma ei”.
  • Apoi, Varga le-ar fi transmis apropiaților: „Să vezi ce îi fac ăstuia, de câte ori îl prind! Îl distrug! Aș vrea să joc în primele etape cu el! Să îi arăt eu cine e șeful atunci”.

Dan Șucu, acționar Rapid, întrebat despre conflictul cu Nelu Varga

„Nu pot decât să-i mulțumesc domnului Varga că este clientul organizației noastre și că a avut bunăvoința de a cumpăra produse de la afacerea pe care o gestionează soția.

Ne-a spus că vom avea viață grea în meciurile cu ei, dar speranța mea e că acesta va fi ultimul an în care vom intra pe teren cu șansa a doua contra CFR-ului. 

Probabil că și modul în care am vorbit eu atunci putea fi înțeles drept ofensator. Poate am fost prea dur și prea direct cu ce am spus”, a declarat Șucu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

CFR Cluj și Rapid se întâlnesc chiar în prima etapă a Ligii 1, sâmbătă, 16 iulie, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

2 jucătoria transferat Rapid de la CFR Cluj în această vară: Florin Ștefan și Valentin Costache

Ce a declarat inițial Dan Șucu: „Înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.