Tenis

David Beckham, spectator de lux la meciul Simonei Halep » Imagini spectaculoase

+17 Foto
Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o categoric pe Amanda Anisimova (20 de ani, locul 25 WTA), scor 6-2, 6-4, și o va întâlni în semifinalele Wimbledon pe Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 July 2022

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a învins-o categoric pe Amanda Anisimova (20 de ani, locul 25 WTA), scor 6-2, 6-4, și o va întâlni în semifinalele Wimbledon pe Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA). David Beckham (47 de ani) a fost spectator de lux la „sfertul” Simonei.

  • Halep - Rybakina se dispută pe Terenul Central, joi, după 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport 2.

Alături de mama lui, Sandra Beckham, fostul mare mijlocaș de la Real Madrid și Manchester United a fost surprins în loja regală de pe Terenul Central în timpul partidei dintre Simona Halep și Amanda Anisimova.

David Beckham, spectator la meciul Simonei Halep în sferturile Wimbledon

Beckham, zâmbitor și disponibil la fotografii, a rămas pe Terenul Central și pentru a urmări duelul dintre Fritz și Rafael Nadal din sferturile de finală de pe tabloul masculin.

Elena Rybakina, adversara Simonei Halep în semifinalele Wimbledon

Rybakina s-a calificat în penultimul act după ce a învins-o azi pe Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3. Meciul dintre Simona Halep și Elena Rybakina va avea loc joi, după 17:00 (ora României), pe Terenul Central. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro.

5 date-blitz despre Elena Rybakina:

  • e la prima semifinală de Grand Slam din carieră;
  • s-a clasat cel mai sus pe locul 12 mondial, bornă atinsă chiar în acest an, pe 17 ianuarie;
  • două titluri câștigate în carieră, Hobart (2020) și București (2019);
  • 223 de victorii la simplu / 108 eșecuri;
  • 3,5 milioane de dolari câștigate din tenis
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.