Liga 1

FCSB își schimbă hainele » Vicecampioana va avea 3 echipamente noi pentru acest sezon

+6 Foto
FCSB va avea noi echipamente pentru sezonul 2022-2023

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 July 2022

FCSB a anunțat că își va schimba echipamentele de joc pentru noul sezon al Ligii 1, acestea urmând a fi dezvăluite vineri, 8 iulie.

FCSB va îmbrăca haine noi în noul sezon. Roș-albaștrii au oferit fanilor un scurt videoclip în care prezintă imagini cu noile tricouri, de unde se remarcă un lucru inedit în ultimii ani. 

Octavian Popescu, Florin Tănase sau Florinel Coman vor avea 3 rânduri de echipamente, în loc de două, cum s-a întâmplat în ultimele sezoane. Astfel, echipamentul de acasă va fi roșu, iar numărul va fi scris cu argintiu, cel de deplasare va avea culoarea albastră, iar numele și numărul jucătorilor va fi scris cu roșu.

Surpriza vine la al treilea echipament, acolo unde tricourile sunt negre, iar numele și numărul jucătorilor vor fi roș-albastre.

Cadre cu noile echipamente ale celor de la FCSB

FCSB, 3 victorii din 3 meciuri în amicale

FCSB își continuă seria de victorii din amicale. După ce s-a distrat în partidele cu Sfântu Gheorghe (6-0) și Zimbru Chișinău (6-1), roș-albaștrii i-au învins și pe cei de la CS Mioveni. 

În fața singurului adversar de Liga 1 pe care l-au avut, elevii lui Toni Petrea s-au impus la limită grație golului lui Ianis Stoica. 

FCSB va mai avea un ultimu amical al verii, sâmbătă, 9 iulie, la Galați, împotriva Oțelului.

VIDEO Denis Haruț, declarații după amicalul câștigat de FCSB cu Mioveni, 1-0

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.