Campionate

Alex Morgan și-a surprins adversara care i-a cerut să facă schimb de tricouri: „WOW! Nu-mi vine să cred!”

+14 Foto
Alex Morgan Foto: Getty

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 July 2022

Statele Unite ale Americii s-a impus fără emoții, scor 3-0 în partida cu Haiti din Preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal Feminin, însă faza meciului a venit la final, în momentul când Alex Morgan (33 de ani) și Kethna Louis (25) au făcut schimb de tricouri.

În primul meci al grupei A, SUA a bătut-o clar pe Haiti, Alex Morgan fiind cea mai bună jucătoare de pe teren. Cu o „dublă”, fotbalista celor de la San Diego Wave, a fost decisivă în victoria echipei sale.

La finalul acestei partide, americanca a fost protagonista unui moment amuzant, după ce Kethna Louis, apărătoarea celor de la Haiti a cerut să facă schimb de tricouri.

Morgan nu numai că a acceptat, dar i-a cerut în schimb tricoul lui Louis, într-un gest care a șocat-o pe haitiană: „WOW! Nu-mi vine să cred!”. Aceasta a izbucnit în râs, surprinsă că superstarul își dorește cu adevărat tricoul ei. Cele două au făcut schimb și s-au pozat împreună.

Alex Morgan, campioană Mondială cu SUA

Morgan este una dintre cele mai bune jucătoare din lume. Aceasta a jucat în carieră la echipe precum Tottenham, Lyon, sau Orlando Pirce, iar cel mai important trofeu câștigat în carieră este Campionatul Mondial din 2019 după finala câștigată cu Olanda, scor 2-0.

În cariera sa, Morgan are 78 de goluri în toate competițiile.

FOTO. Cele mai tari poze cu Alex Morgan

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.