Liga 1

Singura teamă a lui Dan Șucu, după ce a preluat Rapidul: „S-ar putea crea o competiție enormă”

Dan Șucu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 iulie 2022

Dan Şucu, noul acționar al Rapidului, a vorbit despre temerile sale, la două luni după ce a preluat pachetul majoritar al „giuleștenilor”.

Șucu nu se teme de concurența cu actualii finanțatori din Liga 1, dar dezvăluie că îi e frică de o eventuală competiție cu noi afaceriști de succes, care ar putea prelua echipe din campionat.

„Știi de ce mi-e teamă? Mi-e teamă că unii dintre oamenii de afaceri pe care îi cunosc ar putea să preia alte echipe și să se creeze o competiție enormă. De ce n-ar exista perspectiva asta? De ce nu se poate schimba?” , a declarat Dan Șucu potrivit digisport.ro.

Șucu: „Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică”

Acesta a declarat și că își dorește ca Rapidul să redevină o forță în Liga 1 și să se bată din nou pentru titlu.

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga I. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene. 

Da, ne-am dori mult ca toţi fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanţele echipei. Şi tot pentru fanii noştri, ne vom strădui ca aceste performanţe să fie obţinute prin seriozitate şi corectitudine”, a mai precizat finanțatorul.

VIDEO Denis Alibec recunoaște o ofertă bombă: ”Am vorbit cu cei de la Rapid! Dar mă gândesc că am jucat la Steaua”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.