Liga 1

Dan Șucu l-a scos din sărite pe Laszlo Dioszegi: „Acum chiar nu pot să tac! Dacă veneau banii din Germania sau Turcia mai era o discuție?”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, l-a contrat pe Dan Șucu, omologul lui de la Rapid.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 July 2022

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, l-a contrat pe Dan Șucu, omologul lui de la Rapid. 

Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului, a trimis săgeți în direcția celor de la Sepsi. A sugerat că formația lui Laszlo Dioszegi nu nu ar plăti toate impozitele cuvenite. Replica a venit astăzi.

Laszlo Dioszegi, replică pentru Dan Șucu

„Eu niciodată nu m-am legat de alt patron, dar acum chiar nu pot să nu comentez. El vorbește în necunoștință de cauză. Clubul nostru plătește 15.000 de euro pentru a folosi stadionul, plătim și utilitățile. 

Noi nu suntem sponsorizați de stat cu niciun leu, n-avem sponsori, avem contracte de publicitate și plătim 16% după orice contract de publicitate. Primim pentru academie, cam 700.000 de euro. Ce înseamnă 700.000 de euro? Nu poți să iei de la academie să dai la echipa mare pentru că trebuie să trăiască și academia.

Eu zic că nicio echipă nu trebuie ținută cu bani publici, dar Primăriile ar trebui să ajute puțin toate echipele, cu infrastructură. Așa suntem și noi. Tind să cred că dacă banii veneau din Germania sau din Turcia, nu mai era nicio discuție. Nu știu ce are cu Sepsi domnul Șucu”, a spus Laszlo Dioszegi, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

„Eu niciodată n-am spus nimic, dar am fondat clubul în 2011, în liga 5. Domnul Șucu a venit acum, după un an excelent, cu un stadion construit de CNI. De ce n-a venit în liga 4?”, a încheiat Dioszegi.

MATCHDAY EXPERIENCE » STADIONUL SEPSI: Stadion nou, notă excelentă

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.