Liga 2

Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!” + Anunță oficial că se dezice de proiectul DDB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 iulie 2022

Constantin Anghelache (76 de ani), fostul președinte al celor de la Dinamo, a susținut în această dimineață, la GSP Live, că declinul „câinilor” a început odată cu venirea în club a lui Pablo Cortacero și a celorlalți conducători spanioli. 

Fostul oficial dinamovist a discutat cu moderatorul Alberto Boțoghină despre mecanismul prin care Pablo Cortacero și oamenii lui au dus clubul din Ștefan cel Mare în pragul falimentului.

Constantin Anghelache: „Au rămas cu ochii zgâiți și mintea blocată, dar s-a ales praful”

Aș numi toată această poveste «Cortaceriada». Lumea a rămas atunci cu ochii zgâiți și cu mintea blocată, toți își frecau mâinile că Dinamo își face echpă

Cum să-l dai afară pe Straton și să iei portar de 37 de ani, căruia să-i dai salarii de 27.000 de euro? (n.r. - Rene Hinojo). Cortacero a umplut echipa cu fel și fel de jucători, aduși cu salarii foarte mari. De la Cortacero a început cavalcada «hai că încerc eu, hai că încerc eu». 

Echipa asta nici n-a mai avut conducere! «Cortaceriada» a însemnat și aducerea unor antrenori care dădeau afară patru jucători, aduceau patru, mai plecau zece, mai veneau alți zece. A fost o mișcare browniană din care s-a ales praful”, a declarat Constantin Anghelache, la GSP Live. 

Să salveze cineva Dinamo? Acel cineva poate să fie un alt Cortacero care să vină și să-i mai păcălească o dată!

- Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo

Ce a însemnat venirea lui Pablo Cortacero la Dinamo

Finalul sezonului 2019/2020 îi găsea pe roș-albi pe loc retrogradabil, însă decizia FRF de a mări numărul echipelor din Liga 1, de la 14 la 16, i-a salvat în ultimul moment. Pauza competițională a adus schimbări majore, iar Pablo Cortacero devenea numărul 1 în club. 

Formația roș-albă a transferat mai mulți jucători liberi de contract, cu CV-uri impresionante și salarii pe măsură. În total, managementul spaniol a transferat 14 fotbaliști, însă proiectul revoluționar al lui Cortacero s-a transformat într-un uriaș fiasco. 

Constantin Anghelache se dezice de proiectul DDB: „Nu mai plătesc”

Dezamăgit de modul în care oamenii din DDB au manageriat situația clubului, Constantin Anghelache mai spune că nu-și va mai reînnoi cotizația anuală către proiectul socios.

Nu mai plătesc. Am plătit până acum, dar nu o s-o mai fac. Mi-am pus toată familia să cotizeze. Dar îi scoatem acum! Am adus 10 persoane în proiect”, a spus fostul oficial al „câinilor”. 

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.