Stranieri

Cel mai căutat tricolor în această vară » Patru echipe din Serie A se bat pentru transferul lui

Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  Friday, 08 July 2022

Sampdoria, Udinese, Bologna și Torino s-au interesat, pe rând, de Marius Marin, 23 de ani, însă Pisa, clubul la care e legitimat, a anunțat că nu discută oferte sub 5 milioane de euro!

Marius Marin a fost folosit de Edi Iordănescu în patru din cele șase meciuri de când a preluat naționala, lipsind doar la debutul acestuia și în deplasarea din Muntenegru. Nu a jucat atunci, pentru că abia revenise de la echipa de club, ratând promovarea cu Pisa în finala play-off-ului. 

Colegul său, George Pușcaș, s-a întors la Reading după împrumut, dar Marin e ținut pe loc la echipa toscană, chiar dacă evoluțiile sale au atras atenția multor echipe din Serie A. E considerat netransferabil ori un titular la care poate renunța doar în anumite condiții.

Ofertă de 3 milioane pentru Marius Marin. Respinsă!

Prima care s-a interesat de „tricolor” a fost Sampdoria. Genovezii au propus un schimb mai amplu, cu Torregrossa și De Luca pentru Leverbe și Marin. Pisa s-a opus și l-a scos din ecuație pe Marius, negociind separat pentru cei doi jucători. 

Apoi, a intrat pe fir Udinese. Noul său antrenor, Andrea Sottil, fost la Ascoli, l-a remarcat în sezonul trecut și l-ar vrea la echipa friulană. Oferta bianconerilor, 3 milioane de euro, exact cât este cota actuală de piață pe Transfermarkt, a fost considerată insuficientă. Conducerea Pisei a răspuns că nu va discuta o eventuală cedare decât pentru minimum 5 milioane! Deocamdată, Udinese n-a supralicitat.

400.000de euro a plătit Pisa în iulie 2019 pentru a-l cumpăra pe Marius Marin de la Sassuolo

Pisa nici nu-l împrumută pe Marius Marin

În schimb, au apărut doi noi clienți pentru Marin. Bologna a întrebat de prețul lui Marius pentru completarea compartimentului median și ține caldă pista, încercând să negocieze un transfer avantajos, iar Torino s-a înscris și ea pe listă și solicită împrumutul cu obligație de cumpărare. Altă variantă neagreată de Pisa. Deocamdată, jucătorul n-a discutat cu niciun club. În sezonul trecut, MM a bifat 40 de meciuri în Serie B și Cupă, primind 13 „galbene”.

Marius Marin: „Vreau în Serie A! Am refuzat să mă întorc în România”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.