Liga 1

Cine va arbitra Supercupa României dintre CFR Cluj și Sepsi » Kovacs și Hațegan vor fi la VAR!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 July 2022

CCA a anunțat brigada pentru primul meci al noului sezon: Supercupa României dintre CFR Cluj și Sepsi. Meciul care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30 va fi condus la centru de Adrian Cojocaru.

  • Supercupa României din acest an va fi transmisă în format liveTEXT pe GSP. RO și va fi televizată de Digi 1, Prima Sport 1 și Orange Sport. Meciul începe sâmbătă, 9 iulie, la ora 20:30.

Pe lângă Adrian Cojocaru, brigada de arbitri va mai fi formată din asistenții Valentin Avram și Ciprian Danșa. Cel de-al patrulea oficial va fi Iulian Dima.

Supercupa României, primul meci cu VAR din România

Meciul care va avea loc pe stadionul „Francisc von Neumann” din Arad va fi primul meci din România care va beneficia de tehnologia VAR. Prin urmare, brigada de arbitrii va fi completată cu Istvan Kovacs (arbitru VAR), Mihai Artene (asistent VAR) și Ovidiu Hațegan (suport VAR).

În acest an, Adrian Cojocaru le-a mai arbitrat atât pe CFR Cluj, cât și pe Sepsi. Pe campioană a arbitrat-o de trei ori: în ultima etapă, la meciul pierdut de CFR cu FCSB, scor 1-3, în meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, dar și în egalul cu FC Botoșani, scor 1-1, de la finalul lunii ianuarie.

În schimb, pe Sepsi a arbitrat-o în duelul cu FC U Craiova, câștigat de echipa din Sf. Gheorghe cu 5-0.

Dacă la meciurile lui CFR Cluj a fost nevoit să se întrebuințeze serios, acordând șase galbene în meciul cu FCSB și opt în cel cu FC Botoșani, în schimb, la duelul lui Sepsi cu FCU Craiova, Adrian Cojocaru a avut o viață mai ușoară, acordând doar două galbene.

Remus Răureanu, discurs anti-VAR în Liga 1, la GSP Live: „Fotbalul românesc e în Evul Mediu și își ia o astfel de tehnologie?!”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.