Liga 1

FCSB și-a prezentat echipamanetul pentru noul sezon: „Cel mai frumos din ultimii 30 de ani!” + Sigla Peluzei Nord, prezentă pe tricouri

+13 Foto
FCSB își prezintă astăzi echipamentul pentru noul sezon

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 08 iulie 2022

Vicecampioana FCSB și-a prezentat astăzi echipamentul pentru noul sezon, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la baza roș-albaștrilor din Berceni. 

Octavian Popescu, Florin Tănase sau Florinel Coman vor avea 3 rânduri de echipamente, în loc de două, cum s-a întâmplat în ultimele sezoane. Astfel, echipamentul de acasă va fi roșu, iar numărul va fi scris cu argintiu, cel de deplasare va avea culoarea albastră, iar numele și numărul jucătorilor va fi scris cu roșu. 

Surpriza vine la al treilea echipament, acolo unde tricourile sunt negre, iar numele și numărul jucătorilor sunt roș-albastre.

MM Stoica: „Cel mai frumos echipament din ultimii 30 de ani!”

De 30 de ani, de când lucrez în fotbal, nu am avut un tricou atât de frumos. Sper că vom putea fi sursă de inspirație și pentru cluburile din țară, dar și pentru cele din străinătate”, a spus MM Stoica, în timpul conferinței de presă. 

„Echipamentul roșu va fi prima alegere pentru meciurile jucate pe teen propriu în competiția internă. Cu cel albastru vom juca în Europa și în Cupa României, iar echipamentul negru e cel de deplasare”, a mai spus oficialul roș-albaștrilor. 

+13 Foto
Sursă foto: Vlad Nedelea (GSP)

Logo-ul Peluzei Nord e imprimat pe tricouri

Noul tricou al roș-albaștrilor prezintă un detaliu inedit: logo-ul Peluzei Nord, facțiunea condusă de Gheorghe Mustață, apare în partea inferioară a echipamentului.

„Este gestul nostru de mulțumire pentru faptul că i-am simțit foarte aproape în ultimul sezon. Putem să ne batem cu șanse reale la titlu dacă îi avem pe ei în spate”, a punctat MM.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.