Liga 1

Mihai Stoica a început ironiile la adresa Rapidului înainte de derby-ul din Giulești : „Am o rolă nouă de leucoplast și vreau să o folosesc”

Mihai Stoica

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 08 iulie 2022

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre derby-ul cu Rapid din etapa a 2-a, ce se va disputa pe noul stadion Giulești.

În lipsa marelui derby-ului României dintre Dinamo și FCSB, ce nu va mai avea loc anul acesta după retrogradarea „câinilor”, Rapid- FCSB rămâne marele derby bucureștean. 

Programat duminică, 24 iulie, de la 21:30, Rapid - FCSB e primul mare derby pe care noul Giulești îl va găzdui. Este pentru prima dată când cele două echipe se vor întâlni pe arena inaugurată anul acesta, iar Mihai Stoica este pregătit de meciul cu „alb-vișiniii”.

Mihai Stoica: „Am o rolă nouă de leucoplast și vreau să o folosesc”

„Mi-aș fi dorit derby-ul ca anul trecut cu Dinamo (n.r. - când FCSB a învins cu 6-0 și 3-0), sigur că fotbalul românesc e mai sărac, dar bine că e Rapid și are un stadion nou, pe care are și dreptul să îl folosească, ceea ce e extraordinar Nu e mare lucru să ai stadion nou, e mare lucru să ai stadion nou și să fii lăsat să joci pe el. Abia aștept meciul din Giulești. 

Nu îmi e foarte dor de atmosfera din Giulești, dar am o rolă nouă de leucoplast și vreau să o folosesc, am achiziționat-o de ceva timp și nu am folosit-o. Dinamo, sper, și o spun cu sinceritate, să vină cât mai repede, dar cred că ar trebui să ia exemplul Rapidului. 

Decât cu jucători second hand în Liga 2, mai bine o iau de la zero, cum a luat-o Rapid, care e o echipă sănătoasă. Bine, dacă plătește datoriile către Julio Cesar, și mai frumoasă, bine, dar și Julio Cesar ăla, a luat bani mulți de peste tot”, a declarat Mihai Stoica în cadrul unei conferințe de presă.

VIDEO MM Stoica exultă și își „înțeapă” rivalele: „Unde e Steaua sunt și suporterii” + săgeți către CFR Cluj

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.