Liga 1

Rapid și FCSB au bătut palma » Anunțul făcut de giuleșteni

Peluza Nord Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 iulie 2022

Rapid a anunțat că va ceda galeriei celor de la FCSB o întreagă peluză la derby-ul de pe Giulești, din etapa a 2-a.

  • Programat duminică, 24 iulie, de la 21:30, Rapid - FCSB e primul mare derby pe care noul Giulești îl va găzdui.
  • Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro

Rapid și FCSB au ajuns la un acord în privința numărului de bilete pe care vor fi disponibile pentru suporterii oaspeților la derby-urile din acest sezon. Astfel, la meciul din etapa a 2-a, găzduit de Giulești, fanii „roș-albaștrilor” vor ocupa întreaga Peluză Sud. La retur, fanii giuleșteni vor beneficia o peluză întreagă pe Arena Națională.

„Ținând cont că partida dintre Rapid și FCSB se va disputa cel mai probabil cu casa închisă, într-o atmosferă specifică unui derby, s-a căzut de acord ca toată Peluza Sud să fie alocată suporterilor echipei oaspete, urmând ca la meciul retur să primim noi toate biletele din Peluza Nord de pe Arena Națională. 

Astfel, suporterii rapidiști ce și-au achiziționat deja abonamente la Peluza Sud vor fi relocați la Tribuna 0 sau Peluza Nord (în funcție de preferințele fiecăruia)”, se arată în cmunicatul Rapidului

Astfel, FCSB va avea 2.800 de fani în Giulești. Deși Peluza Sud are 3.500 de locuri, 700 vor fi folosite pentru zona tampon cu suporterii gazdelor.

Mihai Stoica, ironii la adresa Rapidului: „Am o rolă nouă de leucoplast și vreau să o folosesc”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a început deja derby-ul cu guleștenii, trimițând primele „săgeți” către Rapid.

„Rapid și are un stadion nou, pe care are și dreptul să îl folosească, ceea ce e extraordinar Nu e mare lucru să ai stadion nou, e mare lucru să ai stadion nou și să fii lăsat să joci pe el. Abia aștept meciul din Giulești. 

Nu îmi e foarte dor de atmosfera din Giulești, dar am o rolă nouă de leucoplast și vreau să o folosesc, am achiziționat-o de ceva timp și nu am folosit-o”, a declarat Mihai Stoica. 

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.