Stiri extrasport

I-a ajuns » A sărit în apărarea Georginei Rodriguez, după criticile primite de aceasta: „Nimeni nu se gândește prin ce suferințe a trecut”

+27 Foto
Georgina Rodriguez // foto: Instagram @ georginagio

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iulie 2022

Zilele trecute, o serie de fotografii cu Georgina Rodriguez (28 de ani) pe un iaht, în vacanță, au făcut înconjurul lumii, întrucât iubita lui Cristiano Ronaldo avea semne evidente de celulită. Într-un final, argentinianca a răspuns.  

Georgina Rodriguez, din 2017 iubita lui Cristiano Ronaldo, a fost fotografiată de curând în timpul unei vacanțe la Ibiza. Imaginile au primit o atenție deosebită întrucât corpul vedetei era vizibil afectat de sarcina purtată până de curând.

Pe 18 aprilie, Georgina a născut-o pe Bella Esmeralda, în vreme ce fratele geamăn al acesteia a murit la naștere.

Georgina Rodriguez a reacționat după criticile primite 

Criticile primite de Georgina după apariția respectivelor fotografii au provocat-o pe aceasta să reacționeze. Ea a distribuit la Instagram Stories două capturi de ecran ale unui articol din revista „Glamour”, în care autoarea îi ia apărarea:

„Vedem o femeie în bikini după ce a dat naștere. Nimic mai mult, nimic mai puțin. 

Philip Roth a scris cândva că femeile frumoase sunt invizibile. Dacă considerăm că această afirmație este adevărată, atunci Georgina este cea mai invizibilă femeie - deși este un star TV- grație atractivității sale fizice, a atenției pe care o primește zilnic din partea media și a vieții de lux pe care toată lumea o invidiază.

Dar nimeni nu vede femeia, nimeni nu se gândește prin ce suferințe a trecut, ce temeri are și ce își dorește, ce reprezintă și ce ar putea reprezenta. Nu ar vedea asta nici dacă ar sta pe marginea unei trambuline în largul mării”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.