Liga 1

Hagi a răbufnit la adresa lui Panduru: „Ai uitat asta, «Pandurelu'»? Ce vină am eu?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iulie 2022

Gică Hagi i-a răspuns vehement lui Basarab Panduru, după ce acesta a spus că Farul nu mai produce jucători tineri de valoare.

În cadrul conferinței ce a avut loc după amicalul cu CSA Steaua, 1-1, Gică Hagi l-a contrazis pe Basarab Panduru, care consideră că echipa lui Gică Hagi nu mai are jucători care ar putea fi vânduți cu 1 milion de euro.

„Regele” a explicat de ce nu mai poate vinde jucători ca în trecut și spune că academia sa încă produce jucători de valoare.

Gică Hagi iese la atac: „«Pandurelu'», încă producem jucători”

„Noi încă producem. Noi nu vorbim, noi producem. Noi scoatem până la un anumit nivel și trebuie să vindem. Trebuie să vindem! 100%. Și piața știe asta. O știu toți. Când vinzi, te slăbești.

A venit și pandemia. «Pandurelu'», a venit pandemia, tată. Tu uiți că a venit pandemia? Ce vrei să vândă Hagi de 2-3 milioane? Ia treceți și voi la muncă și vedeți!  Să se uite că am produs. A uitat de ei.

Ce face Sali?! «Pandurelu'», sunt eu de vină că nu-l bagă ăia (n.r. la națională)? Cu mine a jucat. Te-ai uitat că a jucat? Cu mine a jucat în play-out. A jucat un copil de 16 ani. N-a dispărut, domnule Panduru. El a jucat la Farul. A fost pe teren. 

Că nu-l bagă ceilalți... Păi, mă duc să le fac echipa? Sunt eu de vină că a fost luat la lotul național și nu-l mai bagă? 

Să le fie rușine celor care au făcut asta. Copilul are 16 ani și îi e greu să înțeleagă că într-o zi a ajuns acolo și după e rezervă la U17. Așa ceva... Dar asta facem. Și după spunem că are probleme? 

Așa că, «Pandurelu'», eu am făcut. Valoarea e cât e piața. Nu eu fac valoarea. Ca să văd ca înainte, trebuie să ies campion. 

Eu am făcut o echipă de la zero și am 34 de titluri la seniori și juniori. Asta înseamnă muncă bine făcută. Ce club are 34 de trofee în 10 ani?”, a spus Hagi la conferința de presă.

Ce a declarat Basarab Panduru

Mai are vreun tânăr în momentul ăsta pe care să vină cineva să dea un milion de euro? Radaslavescu probabil, dar nu acum, e mic, are 17-18 ani, are calitate, pare că poate să facă ceva. În rest, Pitu ne tot ameninţa.

Sali nici nu a apărut, nu că a dispărut. Prima dată trebuia să apară, nu să dispară. Te duci la naţională şi apoi vii la U19 şi nu eşti nimic, nici nu joci. Și la U17 a fost rezervă? Şi la ăia e rezervă? Atunci e bine

- Basarab Panduru, la Orange Sport

VIDEO Cum conduce Gică Hagi academia: „Își dădea pantoful jos și ne arăta cum să lovim mingea”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.