Tenis

Andreea Prisăcariu are un favorit clar în finala dintre Djokovic și Kyrgios: „Este inima mea!”

+51 Foto
Novak Djokovic (35 de ani, 3 ATP) și Nick Kyrgios (27 de ani, 40 ATP) se întâlnesc duminică în finala turneului de la Wimledon. Andreea Prisăcariu (22 de ani, 309 WTA) merge pe mâna sârbului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 iulie 2022

Novak Djokovic (35 de ani, 3 ATP) și Nick Kyrgios (27 de ani, 40 ATP) se întâlnesc duminică în finala turneului de la Wimbledon. Andreea Prisăcariu (22 de ani, 309 WTA) merge pe mâna sârbului.

  • Finala dintre Nick Kyrgios și Novak Djokovic este programată duminică, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Eurosport 2. 

Novak Djokovic, câștigător a 20 de turnee de Grand Slam, are în față un debutant în ultimul act al unei competiții de acest nivel. Nole pornește cu prima șansă în viziunea caselor de pariuri, o cotă medie de 1,30. De cealaltă parte, Nick Kyrgios este cotat cu 4,00.

Andreea Prisăcariu, fană recunoscută a sârbului, nu concepe un eșec în finala de duminică. „Merg cu Nole până la capăt, chiar dacă apreciez tenisul lui Nick! Nole este inima mea”, a transmis Andreea Prisăcariu pe Twitter.

Simona Halep așteaptă finala Djokovic - Kyrgios

Simona Halep, campioană în 2019 și proaspăt semifinalistă la Wimbledon, așteaptă cu nerăbdare confruntarea dintre Djokovic și Kyrgios, dar nu are un favorit cert. 

„E un compliment să fiu comparată cu Novak. Este un mare campion, e greu să facem această comparație, dar o să mă uit un pic la finală pentru că îmi plac amândoi”, a spus Halep vineri, la revenirea în România. 

VIDEO Prisăcariu despre Andreescu: „Refuza să vorbească în română. Are ceva rău în ea, m-a scos de pe Facebook”

>

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.