Liga 1

Florinel Coman, înainte de startul sezonului: „Am făcut niște greșeli penibile”

Florinel Coman (24 de ani, extremă stânga) a marcat singurul gol din amicalul Oțelul - FCSB 0-1 și a vorbit la finalul întâlnirii de la Galați despre lupta la titlu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 iulie 2022

Florinel Coman (24 de ani, extremă stânga) a marcat singurul gol din amicalul Oțelul - FCSB 0-1 și a vorbit la finalul întâlnirii de la Galați despre lupta la titlu.

Coman va începe sezonul din postura de titular, după ce Tavi Popescu, teoretic concurentul său pe post, a fost trecut la mijlocul terenului, în poziția de inter. 

„Șeptarul” e încrezător că FCSB poate câștiga titlul după 7 ani de secetă și vorbește despre importanța jocurilor cu echipele mici.

Florinel Coman, după Oțelul - FCSB 0-1: „Putem lua titlul dacă nu mai facem greșeli penibile”

„A fost un meci greu cu Oțelul. Ne bucurăm că umplem stadioanele pe unde mergem. Am acumulat mult în această perioadă, suntem fericiți că nu avem accidentați și că am câștigat tot. Când sunt sută la sută sănătos, nu cred că pot să joc prost. Mi-am intrat în ritm, așa că pot da drumul la treabă cu zâmbetul pe buze. Mai întâi, vrem să ne calificăm în Conference League”, a spus Coman, conform sport.ro.

Întrebat despre cucerirea campionatului, Coman a replicat: „Am fost aproape de titlu în fiecare an. Cred că dacă vom începe bine acest campionat și nu vom mai pierde puncte cu echipe mici, putem să-l câștigăm. Au fost niște greșeli penibile în trecut cu echipe foarte mici”.

Îmi doresc un transfer în străinătate, dar atât timp cât nu se poate trebuie să trag pentru echipă. Important e că mi-am revenit și că pot juca, mă simt foarte bine pe teren
Florinel Coman, extremă FCSB

  • FCSB în celelalte 3 meciuri amicale din această vară: 6-0 cu FC Sfântu Gheorghe, 6-1 cu Zimbru și 1-0 cu CS Mioveni.
  • FCSB debutează oficial în noul sezon duminică, 17 iulie, cu U Cluj, de la 21:30 pe Arena Națională, în prima etapă a Ligii 1.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.