Stranieri

Silviu Lung jr semnează! Portarul curtat insistent de CFR Cluj a ales unde va juca în noul sezon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 iulie 2022

CFR Cluj a negociat cu fostul portar al Craiovei și al Astrei, dar Silviu Lung jr (33 de ani) a ales să semneze cu Al Raed, din Arabia Saudită, noua formație a lui Marius Șumudică.

Clujenii trebuie să-și caute în continuare un portar. Ei țin să-și întărească lotul cu un goalkeeper nou, însă până acum nu au reușit să-l convingă pe niciunul dintre cei pe care i-au dorit. Au purtat tratative cu Florin Niță, care a refuzat, acum l-au ratat și pe Silviu Lung. 

CFR Cluj l-a pierdut pe Silviu Lung jr. 

„El e obiectivul nostru principal acum, nu mai negociem cu nimeni până când nu avem răspunsul lui", anunțase președintele Balaj despre Lung. Silviu a decis, până la urmă, să semneze cu Al Raed, din Arabia Saudită, noua echipă a lui Marius Șumudică. 

Șumi și Lung au mai colaborat la Astra, de unde antrenorul l-a luat pe goalkeeper la Kayserispor, din Turcia.

Alexandru Mitriță merge și el la Al Raed 

La Al Raed va juca și Alexandru Mitriță, 27 de ani, atacantul fost la Universitatea Craiova. Mitriță s-a aflat la PAOK în sezonul trecut, însă a fost titular numai în 13 partide din campionat în echipa pe care o antrenează Răzvan Lucescu.

Ce mai au în comun Lung și Mitriță: amândoi s-au retras din echipa națională. Portarul a anunțat în mod oficial că nu va mai participa la jocuri internaționale, atacantul încă nu a transmis în public decizia sa. Din Arabia Saudită le-ar fi fost, oricum, mai greu să ajungă la antrenamentele lui Edi Iordănescu. 

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Pyunik Erevan

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.