Liga 1

De ce a picat transferul lui Florin Niță la CFR Cluj » Detalii de la negocieri: „A fost o ofertă fabuloasă”

Florin Niță // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 July 2022

CFR Cluj a negociat recent cu Florin Niță (34 de ani), dar cele două părți nu au ajuns la un acord.

Internațional român vrea să plece de la Sparta Praga, unde nu a mai apărat în ultimele 6 luni, iar CFR Cluj a insistat pentru transferul lui.

Deși în Cehia Niță are un salariu de 700.000 de euro pe sezon, impresarul Bogdan Apostu spune că negocierile dintre portar și CFR Cluj nu s-au blocat din cauza aspectului financiar.

De ce a căzut transferul lui Florin Niță la CFR Cluj 

„Am negociat câteva zile cu CFR Cluj. Îi mulțumesc domnului Varga. A făcut o ofertă fabuloasă pentru fotbalul românesc. Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte contractuale, au fost alte detalii. 

Din punct de vedere financiar, 99% ne-am înțeles. Dar a fost vorba de niște clauze cu care jucătorul nu a fost de acord. 

Din punctul meu de vedere, nu cred că se mai pune problema ca Niță să ajungă la CFR. Probabil că va alege să meargă în străinătate. Discutăm cu mai multe echipei și următoarea săptămână va și semna”, a spus Bogdan Apostu în emisiunea „Liga DigiSport”.

CFR Cluj i-ar fi propus lui Florin Niță un contract pe 2 ani, cu un salariu de 20.000 de euro pe lună. Portarul ar fi urmat să încaseze și un bonus la semnătură, de 50.000 de euro.. 

În România, Florin Niță a evoluat pentru două formații, Concordia Chiajna și FCSB. A cucerit alături de clubul lui Gigi Becali două titluri în Liga 1, o Cupă, o Supercupă și două Cupe ale Ligii.

850.000 de euroe cota lui Florin Niță, potrivit transfermarkt

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Pyunik 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.