Liga 1

Rapid a plătit datoria care îi bloca transferurile » Ce se întâmplă cu procesul cu Julio Cesar

Dan Șucu și Victor Angelescu, acționarii Rapidului // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iulie 2022

Rapid a anunțat că a plătit datoria de 600.000 de euro către Julio Cesar, dar continuă procesul la Tribunalul Federal Elvețian.

Clubul anunță că procesul nu se va finaliza până la începerea campionatului, astfel, pentru a putea înregistra jucătorii transferați în această vară (Valentin Costache, Paul Iacob, Florin Ștefan și Andrei Ciobanu), Rapid a decis să plătească datoria către Julio Cesar.

Rapid a plătit datoria către Julio Cesar

Formația patronată de Victor Angelescu și Dan Șucu a emis un comunicat prin care anunță că a achitat datoria către fostul atacant brazilian, care a jucat la Rapid în 2008.

În același timp, Rapid continuă procesul la Tribunalul Federal Elvețian și cere anularea sancțiunii.

Rapid a plătit banii către Julio Cesar 

Demersurile clubului nostru din fața Tribunalului Federal Elvețian, având ca scop anularea deciziei TAS din cauza Julio Cesar, continuă.

Însă, deoarece soluționarea acestei căi de atac nu se mai poate face până la începerea campionatului, conducerea împreună cu acționarii au decis să nu mai lase activitatea sportivă din cadrul clubului să fie afectată de această problemă exclusiv juridică.

 Astfel, în cursul zilei de vineri au fost achitate datoriile fostului club Rapid către Julio Cesar, FIFA acordând un termen scurt pentru confirmarea plăților, urmând a ridica interdicția de a legitima jucători în cursul acestei săptămâni. 

Odată cu definitivarea legitimării noilor jucători, clubul nostru nu va mai face alte comentarii pe această temă, decât după soluționarea definitivă a cauzei

 - Comunicat Rapid

  • Atacantul brazilian Julio Cesar a venit la Rapid în iulie 2008, de la AEK Atena. A rezistat doar jumătate de an, perioadă în care a evoluat de 15 ori și a înscris în două rânduri.

VIDEO Denis Alibec recunoaște o ofertă bombă: „Am vorbit cu cei de la Rapid! Dar mă gândesc că am jucat la Steaua”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.