Liga 4

Nicolae Badea vrea promovarea cu orice preț » Pe cine a pus antrenor

Articol de Ovidiu Minea  —  luni, 11 iulie 2022

Unul dintre jucătorii reprezentativi ai lui Dinamo 1948 (cea care tocmai a retrogradat din Liga 1) în ultimii ani, Andrei Cristea, va antrena ACSFC Dinamo, formația din Liga 4 patronată de Nicolae Badea.

În lupta pentru promovarea în Liga 3, Nicolae Badea pregătește o mutare spectaculoasă: Andrei Cristea antrenor.

Andrei Cristea la FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea

Golgeter al României în 2010 și marcator în „minunea de la Liberec”, Cristea s-a înțeles cu Nicolae Badea și a preluat conducerea tehnică a lui ACSFC Dinamo, echipă care activează în Liga a 4-a. Obiectivul este promovarea în Liga 3.

Cristea a mai fost antrenor în perioada în care juca, pregătind câteva etape Politehnica Iași, în Liga I, în 2021.

În vârstă de 38 de ani, Andrei Cristea, deținător al licenței A de antrenor, s-a retras în acest an din activitatea de fotbalist. El are peste 500 de meciuri oficiale jucate. 421 dintre acestea sunt în prima ligă, unde a marcat 114 goluri, cu care se clasează pe locul 25 în ierarhia marcatorilor all-time din eșalonul de elită.

10 selecțiiare Cristea la națională

ACSFC Dinamo vrea să promoveze în Liga 3

ACSFC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, va începe sezonul următor cu obiectivul de a promova în liga a treia. Acolo se află deja CS Dinamo, formația Clubului Sportiv al Ministerului de Interne. În 2023, în „C" ar putea să existe, într-o singură serie, trei cluburi numite Dinamo București!

Ar putea fi CS Dinamo, în cazul în care roș-albii lui Iftodi nu promovează imediat în „B", ACSFC Dinamo a lui Badea și Dinamo 1948, dacă echipa pe care au tot salvat-o suporterii în ultimii doi ani n-o să falimenteze în curând și o să pice în liga a treia la sfârșitul campionatului următor.

VIDEO Atunci a început sfârșitul lui Dinamo? Dezvăluiri incendiare: „Ochii zgâiți și mintea blocată!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.