Liga 1

Joonas Tamm, primul interviu după ce a semnat cu FCSB: „Obiectivul e să câștigăm campionatul și să avem succes în Europa”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iulie 2022

FCSB l-a prezentat azi pe fundașul estonian Joonas Tamm (30 de ani), iar acesta a oferit primul interviu.

Internaționalul estonian a vorbit despre obiectivele pe care le are la FCSB în acest sezon și a dezvăluit că a fost surprins când a aflat de oferta roș-albaștrilor.

VIDEO Joonas Tamm, primul interviu în tricoul FCSB

>

„Mă simt foarte bine să fiu aici. Vremea și orașul sunt foarte frumoase. Sunt foarte fericit. Înseamnă foarte mult pentru mine că am semnat cu un club care are o asemenea istorie, care asemenea fani și un stadion minunat. E o echipă foarte mare. 

Am fost surprins când am aflat de ofertă, dar am fost interesat de la început. M-am consultat cu agentul, am spus da și am zburat la București. Steaua joacă mereu în cupele europene și are ambiții mari. Cred că experiența mea și faptul că am jucat multe meciuri internaționale au contat.

Voi încerca să dau tot ce pot pentru a ajuta echipa. Obiectivul e să câștigăm campionatul și avem succes în Europa. Sper ca fanii să ne ajute”, a spus Tamm pentru site-ul FCSB.

Joonas Tamm a semnat cu FCSB

Din informațiile Gazetei Sporturilor, FCSB i-a propus lui Joonas Tamm un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Internaționalul estonian ar urma să încaseze un salariu lunar de 13.000 de euro. 

Dacă opțiunea de prelungire se va activa, Tamm va încasa 16.000 de euro pe lună în al doilea sezon al FCSB. Cotat la 600.000 de euro pe site-ul transfermarkt,  Tamm e liber de contract din această vară. El a plecat în martie de la Vorskla Poltava (Ucraina), după izbucnirea războiului și a jucat la Flora Tallin (Estonia). De la 1 iulie e liber de contract. 

De-a lungul carieriei, Tamm a ucat la Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), JK Viljandi (Estonia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestrom (Norvegia), Desna (Ucraina) și Vorskla Poltava (Ucraina).  

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.