Liga 1

Ministrul Sportului a făcut anunțul » FCSB și Dinamo, așteptate pe „Arcul de Triumf”: „Sunt bineveniți”

Eduard Novak/ ministrul Sportului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 iulie 2022

Eduard Novak, ministrul Sportului, a anunțat că stadionul „Arcul de Triumf” le poate primi pe FCSB, Dinamo și echipele naționale.

Arena deschisă în 2021 nu a găzduit încă niciun meci de Liga 1. Pe „Arcul de Triumf” s-au jucat în special meciuri de rugby, partide ale echipei naționale de fotbal feminin, dar și un meci al României U21, în martie, scor 2-1 cu Finlanda.

Dinamo și FCSB, așteptate pe „Arcul de Triumf”

FCSB a fost nevoită să joace la Buzău ultimul meci al campionatului, cu CFR Cluj, 3-1, nefiind primită pe „Arcul de Triumf”. Arena Națională era ocupată în acel moment, fiind în pregătiri pentru evenimentul muzical „Saga Festival”.

Acum, ministrul Novak anunță că FCSB ar putea juca pe arena inaugurată în urmă cu un an. Acesta a vorbit și despre Dinamo, pe care o așteaptă de asemenea pe „Arcul de Triumf”.

„Eu cred că da (n.r. - Dinamo poate juca acolo în noul sezon), adică de ce nu. Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți.

Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, a declarat Eduard Novak, la Pro TV.

„Arcul de Triumf”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.