Tenis

Kyrgios, elogiat de o legendă a tenisului: „E un geniu, avem nevoie de el” +„L-am mai invitat la o bârfă, dar mereu găsește scuze”

Nick Kyrgios/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 iulie 2022

John McEnroe (63 de ani), legendarul jucător de tenis american, câștigător a 7 turnee de Grand Slam, a vorbit despre Nick Kyrgios (27 de ani, 40 ATP), finalistul de la Wimbledon 2022.

McEnroe consideră că jucătorul australian „are demonii lui, dar tenisul are nevoie de el”. De asemenea, americanul spune că al ar fi singurul om care l-ar putea antrena pe Kyrgios, dar acest lucru nu se va întâmpla.

McEnroe, despre Nick Kyrgios: „Tenisul are nevoie de el”

„L-am invitat de mai multe ori la o bârfă, dar mereu a găsit scuze să nu vină. Îl înțeleg mai bine decât majoritatea oamenilor. E un copil bun, e plăcut în vestiar, face multă muncă caritabilă. Are demonii lui, dar cu toții avem această teamă de eșec. Întrebarea e cum o gestionezi cel mai bine. Avem mare nevoie de el în tenis.

Cine ar trebui să îl antreneze pe Nick Kyrgios? John McEnroe, dar e un antrenor de neatins. În fine, Nick nu are nevoie de un tehnician lângă el, e un geniu. E evident torturat de anumite lucruri interioare, dar e foarte talentat și foarte deștept”, a declarat John McEnroe, pentru BBC. 

Finala pierdută de Kyrgios în fața Djokovic la Wimbledon a reprezentat cea mai mare performanță a carierei. Anterior, el jucase maxim în sferurile de finală ale unui turneu de Grand Slam, la Australian Open, în 2015.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.