Liga 2

Zăvăleanu îi anunțase plecarea de la Dinamo, dar jucătorul încă vine la antrenamente + cine e noul căpitan al „câinilor”

Gabriel Moura (34 de ani) a revenit la antrenamentele lui Dinamo, a jucat și în repriza secundă a amicalului de la Slobozia. Brazilianul va negocia un nou contract cu Răzvan Zăvăleanu.

Articol de Eduard Apostol   —  marţi, 12 iulie 2022

Gabriel Moura (34 de ani) a revenit la antrenamentele lui Dinamo, a jucat și în repriza secundă a amicalului de la Slobozia. Brazilianul va negocia zilele viitoare cu Răzvan Zăvăleanu.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al celor de la Dinamo, afirmase zilele trecute că angajamentul lui Gabriel Moura a expirat, iar jucătorul se va despărți de roș-albi. În realitate, lucrurile stau altfel. 

Gabriel Moura, la antrenamentele lui Dinamo

„Am contract cu Dinamo. Vin zi de zi la antrenament. Nu s-a întâmplat altceva, până acum, am jucat și în ultimul amical", a spus Moura pentru GSP.ro. 


Momentan, brazilianul va rămâne la Săftica, Zăvăleanu va negocia cu el un nou angajament, de văzut dacă se va ajunge la un numitor comun. 

Dinamo are un nou căpitan

Fără administrator special și fără antrenor, Dinamo a convins patru jucători să semneze cu clubul aflat în derivă după retrogradare. După Bogdan Gavrilă, alți patru fotbaliști au iscălit noile angajamente cu gruparea: Răzvan Patriche (36 de ani), Neluț Roșu (29 de ani), Alin Buleică (30 de ani) și Vali Lazăr (33 de ani). 

Mai mult, Roșu ar putea fi noul căpitan al echipei roș-albe, el purtând banderola și amicalul trecut, la Slobozia. 


VIDEO Daniel Stanciu despre dezastrul de la Dinamo: „Lucrurile s-au degradat în timp”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.