Liga Campionilor

CFR Cluj și-a aflat adversara din turul II preliminar al UCL! Pe cine va întâlni campioana, dacă trece de Pyunik

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 iulie 2022

Dacă trece de Pyunik Erevan, CFR Cluj va juca în turul II preliminar al Ligii Campionilor împotriva lui Dudelange, campioana din Luxemburg.

Dudelange a câștigat ambele manșe împotriva albanezilor de la KF Tirana. A fost 1-0 în tur și 2-1 în manșa decisivă de astăzi.

Dudelange, posibila adversară a lui CFR Cluj

Prima repriză de la Tirana a fost închisă, cu un plus pentru gazde. Imediat după reluare, luxemburghezii au deschis scorul. Filip Bojic a recuperat o minge în jumătatea adversă și a marcat cu un șut de la marginea careului.

Dejvid Sinani, fratele lui Danel, mijlocașul care o răpunea pe CFR în urmă cu 4 ani, a majorat avantajul în minutul 61, cu o execuție frumoasă, sub bara transversală. Reușita de onoare a albanezilor a fost semnată de Redon Xhixha, pe contraatac, în minutul 78.

Dudelange, „coșmar” pentru CFR Cluj

Dacă trece de Pyunik Erevan, CFR Cluj trebuie să se pregătească rapid pentru disputele din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Manșa tur este programată pe 19/20 iulie, iar returul o săptămână mai târziu, 26/27 iulie.

Dudelange le trezește „feroviarilor” amintiri neplăcute. În urmă cu 4 ani, în play-off-ul Europa League, CFR Cluj, antrenată pe atunci de Toni Conceicao, era eliminată rușinos de Dudelange, care o învingea cu 5-2 la general (2-0 în tur și 3-2 în retur).

FINAL » KF Tirana - Dudelange 1-2

VIDEO Dan Petrescu, declarații după remiza cu Pyunik: „Am avut multe ocazii”

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.