Campionate

„Dacă și ăsta valorează 100 de milioane, fotbalul s-a terminat!” » Transferul verii în Premier League a devenit ținta ironiilor, după un singur meci

Sursă colaj foto: givemesport.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 iulie 2022

Darwin Nunez (23 de ani), atacantul adus de Liverpool în această vară pentru 100 de milioane de euro, a avut un debut nefericit în tricoul „cormoranilor”. 

Marți, Liverpool și Manchester United au disputat un amical în Thailanda, încheiat cu victoria „diavolilor”, scor 4-0. A fost primul meci al uruguayanului Darwin Nunez pentru vicecampioana Angliei, după transferul de la Benfica. 

Intrat pe teren în minutul 62, la scorul de 3-0 pentru United, Nunez a fost portagonistul unei ratări uriașe. Mohamed Salah a șutat din marginea careului în bară, mingea a sărit la Nunez, care cu poarta goală a trimis mult peste, spre nemulțumirea fanilor. Aceștia nu l-au iertat pe atacant după meci, criticându-l pe rețelele de socializare. 

„Dacă ăsta valorează 100 de milioane astăzi, atunci, din păcate, fotbalul este cu adevărat terminat”,  „100 de milioane de euro obișnuiau să-ți aducă cei mai buni jucători din lume, acum îți oferă un Andy Carroll uruguayan” sau „Nici Charles Darwin n-ar avea vreo teorie să explice ratarea asta a lui Darwin Nunez” au fost câteva din mesajele fanilor. 

Darwin Nunez fusese luat la ochi de fani încă de la antrenamente: „Ăsta e atacantul pe care am dat 100 de milioane?!”

În urmă cu câteva zile atacantul lui Klopp reușea să-i înfurie pe suporteri cu execuțiile de la antrenamente. 

Un clip de la o ședință de pregătire a lui Klopp s-a viralizat rapid pe twitter. Nunez a fost filmat când trimite mingea mult în tribune și când nu reușește să o controleze. 

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.