Liga Campionilor

Iureș după șocul de aseară din Liga Campionilor: „Rușine, rușine, rușine! Nu mai însemnăm nimic în Europa!”

Lech Poznan a fost eliminată din Liga Campionilor Foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 13 iulie 2022

Campioana Poloniei, Lech Poznan, a fost eliminată rușinos din primul tur preliminar al Ligii Campionilor de Qarabag. A pierdut returul din Azerbaidjan cu 1-5, deși deschisese scorul după doar 20 de secunde.

Polonezii sunt uluiți. Campioana lor a fost eliminată încă din turul 1 preliminar. Și de cine! Și cum! După 1-0 în prima manșă, acasă, și după ce a deschis scorul încă din secunda 20 în Azerbaidjan, Lech Poznan a fost zdrobită de Qarabag. 1-5!

Cel mai șocant rezultat al serii de Liga Campionilor

Fără VAR, alb-albaștrii se plâng că au fost dezavantajați de arbitrii englezi (la centru, Andrew Madley). Nu li s-a dat un penalty și au primit din ofsaid al treilea gol. Chiar și așa, jurnaliștii și fanii polonezi critică dur. 

„Rușine, rușine, rușine. Nu mai însemnăm nimic în Europa”, a titrat cotidianul Sportowe Fakty. „Am ajuns pe lista rușinii, cu cei care nu trec nici măcar un tur preliminar în Champions League. Precum San Marino, Andorra, Malta și Gibraltar”. 

Pe internet, suporterii au comentat malițios: „Suntem de râsul continentului. Fără speranță. Adio, Ligă!”

John van den Brom, antrenor Lech Poznan: „Prea multe erori”

Olandezul John van den Brom, noul antrenor al lui Lech, care l-a înlocuit în iunie pe Maciej Skorza (cel ce cucerise titlul a invocat motive personale la despărțire), a declarat: „La nivel european, greșelile nu sunt iertate, iar noi am făcut prea multe erori”. A avut un mesaj și pentru arbitri: „Al treilea gol a fost sigur ofsaid. Să spunem că nu a fost o zi bună nici pentru ei”

Am deschis scorul în primul minut. Nu poate exista un scenariu mai bun. Și totuși, golurile lor ne-au dărâmat, ne-au distrus organizarea
 - John van den Brom, antrenor Lech Poznan

Citește alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.