Liga 1

Antrenorul care a promovat-o pe Sepsi în Liga 1 a revenit la echipă » Ce post va ocupa

Valentin Suciu

Articol de Iulian Cuibar  —  miercuri, 13 iulie 2022

Vali Suciu, antrenorul care a promovat-o pe Sepsi în Liga 1, s-a întors la echipa patronată de Laszlo Diosegi. El este noul șef al academiei covăsnenilor.

După ce a fost la un pas să o preia pe FC Brașov, care într-un final s-a înțeles cu Dan Alexa, Valentin Suciu a fost numit șef al centrului de copii și juniori al lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. 

Valentin Suciu a revenit la Sepsi

„Am avut rezultate foarte bune și la copii și juniori anul trecut, semifinală de Cupă la U17 și chiar finală la U19. Munca noastră începe să dea roade și la nivel juvenil. Am reușit să aducem un antrenor foarte bun pentru academia noastră. Este Valentin Suciu, care revine astfel acasă, în familie, la clubul la care a devenit antrenor cunoscut. 

Acum are și licența PRO și cred că peste doi, trei ani vom produce copii care vor juca în prima echipă. Acesta este țelul nostru”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK. 

Valentin Sucu și-a început cariera de antrenor la FC Zagon, iar apoi a reușit să urce cu Sepsi din „județ” până în prima ligă. În ultimii ani, a pregătit-o pe FK Csikszereda Miercurea Ciuc, alături de care a promovat în Liga a 2-a în 2019.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.