Liga 1

MM Stoica îi răspunde lui Chipciu: „Prefer să nu vorbesc, că l-aș face de râs și am ținut la el”

MM Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 iulie 2022

MM Stoica, managerul de la FCSB, a vorbit despre Alexandru Chipciu, mijlocașul de la „U” Cluj și fostul jucător al roș-albaștrilor.

Într-un interviu pentru GSP, Chipciu a declarat că nu mai vorbește cu MM Stoica și spune că managerul de la FCSB s-a supărat pe el pentru a jucat la CFR Cluj.

MM Stoica: „Nu vorbesc despre Chipciu, că l-aș face de râs”

MM a ținut să îl contrazică pe Chpiciu și susține că mijlocașul l-a supărat din alt motiv, nu pentru a jucat la CFR Cluj.

„Nu mă interesează Chipciu. Nu pentru că a plecat la CFR. E un jucător la care am ținut foarte mult, căruia îi mulțumesc pentru prestațiile pe care le-a avut. Până la urmă a fost și o afacere bună pentru noi. Eu l-am propus pe el la FCSB, cu toate că nu eram la echipă atunci. 

Dacă aș vorbi, l-aș face de râs. Nu vorbesc, că a fost la noi și am ținut la el. Ne-a prezentat o situație care nu era reală. Acolo s-a întrerupt relația noastră”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Chipciu va da piept cu FCSB în prima etapă a noului sezon de Liga 1, când „U” Cluj se deplasează la București pentru meciul cu echipa lui Toni Petrea. Partida va fi duminică, 17 iulie, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport, Digi Sport și Prima Sport.

Chipciu: „MM probabil s-a supărat că am mers la CFR Cluj”

„Casa mea este în București. Mă întâlnesc cu foști colegi, de exemplu, cu Pintilii, cu care m-am revăzut vara asta. Cu MM? N-am mai vorbit în ultimul timp, probabil s-a supărat că am mers la CFR Cluj, dar sunt momente comune care nu se vor șterge.

Nu pot spune că suntem certați, doar că înainte vorbeam non-stop, și de o sută de ori pe zi, după care a urmat rivalitatea, fiindcă eram la Cluj”, a declarat Chipciu pentru Gazeta Sporturilor.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.