Liga 1

FC Botoșani, victorie categorică în ultimul amical înainte de reluarea Ligii 1 » Echipa folosită de Teja

+21 Foto
Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)

Articol de Ionuţ Tăbultoc  —  miercuri, 13 iulie 2022

FC Botoșani a disputat, miercuri după-amiaza, ultima partidă amicală înaintea debutului Superligii României. Botoșănenii au jucat pe teren propriu cu moldovenii de la FC Dacia Buiucani, echipă din Chișinău, nou-promovată în liga din țara vecină. 

Echipa lui Mihai Teja s-a impus cu scorul de 3-1 (1-1 la pauză), după golurile marcate de israelianul Elad Shafaf (min 42), Sebastian Mailat (min 73) si Mihai Roman II (min 90). Pentru moldoveni a marcat Zsavitschi, în minutul 57, din penalty.

+21 Foto
Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)

FC Botoșani a început cu: Ureche - Patache, Moescu, Șeroni - Dragu, David, Shafaf, Tîrcoveanu, Tisdell -  Grubac, Petkovski. Pe parcursul meciului jucat pe „Municipal”, tehnicianul Mihai Teja a rulat întreg lotul. 

Proaspăt împrumutat de la FCSB, în tabăra lui Teja a debutat și mijlocașul Ovidiu Perianu.

>

FC Botoșani e cu spatele la zid înaintea noului sezon

Față de formația care a terminat sezonul, nu mai sunt 5 piese de bază la FC Botoșani: Braun, Dawa, Haruț, Jaja și Papa. Echipa mai pierduse oricum și alți jucători, precum Edjouma și Racovițan, iar de pus în loc n-a pus, practic, nimic. 

Echipa a rămas fără Marius Croitoru, tehnciian cu superrezultate în ultimii 3 ani, și a fost adus Teja, un antrenor fără rezultate notabile în CV.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.