Liga 1

Noul jucător al Craiovei ar fi putut ajunge la FCSB » MM confirmă: „Da, ne-a fost propus”

MM Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 13 July 2022

MM Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a anunțat că Ivan Martic (31 de ani), noul fundaș al Universității Craiova, a fost propus echipei bucureștene.

Fundașul dreapta s-a întors la echipa antrenată de Balint în această vară, după doi ani. Bulgarul a venit de la Sion, din Elveția.

Martic a fost propus la FCSB

„Da, Martic ne-a fost propus”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Apoi, acesta a oferit, în mod ironic, motivul pentru care FCSB l-a refuzat pe Martic: „Ne-ar mai trebui un fundaş dreapta să facem cinci, ca avem doar patru, şi am zis hai să rămânem doar cu patru”.

Viceampioana are 4 soluții pentru postul de fundaș dreapta în acest sezon: Ovidiu Popescu, Valentin Crețu, Alexandru Pantea și Florin Achim.

Mihai Rotaru: „Nu doar că puteam să îl luăm pe Tamm, era 100%”

Declarațiile lui MM au venit după ce Mihai Rotaru, finanțatorul Universității, a spus că oltenii l-ar fi putut aduce pe Joonas Tamm, ultimul transfer de la FCSB, dar l-au refuzat pe estonian.

„Cei transferați de rivalele noastre au fost și pe lista noastră, inclusiv cel transferat astăzi (n.r. - Joonas Tamm). Am considerat că nu sunt de nivelul nostru. Cel de astăzi ne-a fost propus de o lună și jumătate. Chiar sunt curios cine a avut dreptate, dacă FCSB a tras cartea câștigătoarea sau nu.

Erau accesibili pentru noi. Nu aveam nicio problemă să îi luăm. Se încadrau în limitele de jos ale bugetului. Nu doar că puteam să îl luăm pe Tamm, era 100%”, a susținut Mihai Rotaru la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.