Liga Campionilor

Neluțu Varga a anunțat ce se întâmplă cu Dan Petrescu după umilința cu Pyunik: „Eu le-am făcut toate poftele!” » Antrenorul pare că a înțeles ce-l așteaptă: „În fotbal, prieteniile țin cât e bine”

+9 Foto
Viitorul lui Dan Petrscu în „Gruia” stă sub semnul întrebării după dezastrul inimaginabil cu Pyunik Erevan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 July 2022

CFR CLUJ. Viitorul lui Dan Petrescu în „Gruia” stă sub semnul întrebării după dezastrul inimaginabil cu Pyunik Erevan, din turul I al preliminariilor Champions League. „Feroviarii” au pierdut returul de la Cluj (2-2, 3-4 d.pen), campioana ratând încă din startul sezonului cel mai important obiectiv trasat de conducere. În tur, scorul fusese 0-0.

  • CFR Cluj va evolua în turul II din Conference League cu Inter Club d'Escaldes, o formație din Andorra.  Turul e pe 21 iulie, la Cluj, returul fiind o săptămână mai târziu.

Patronul Neluțu Varga a reacționat cu calm, la scurt timp după finalul meciului cu Pyunik Erevan. A spus că, pentru moment, postul lui Dan Petrescu n-ar fi în pericol, deși recunoaște că va analiza în amănunt cele întâmplate la CFR Cluj în acest start horror de sezon.

„Nu se pune problema demiterii lui Dan Petrescu în acest moment. Îi dau încredere. Totuși, mâine am să reflectez la ceea ce s-a întâmplat. Nu înțeleg cine este de vină, poate suntem noi ghinioniști, poate e antrenorul.

Eu le-am făcut toate poftele, am procedat corect. Deocamdată nu știu ce să zic”, a spus patronul Neluțu Varga, într-un dialog purtat cu jurnalistul Digi Sport Marian Codirlă. 

De fapt, Neluțu Varga ar plănui demiterea lui Dan Petrescu!

În ciuda declarațiilor oferite la finalul meciului, Neluțu Varga s-ar gândi serios să-l dea afară pe Dan Petrescu, în ciuda clauzei de 400.000 de euro pe care trebuie să i-o plătească în această situaţie.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Dan Petrescu are zilele numărate în Gruia. Patronul ar fi extrem de nemulțumit de rezultatele CFR-ului din primele trei meciuri oficiale ale sezonului și se gândește deja la o metodă prin care să-l demită pe Dan Petrescu fără a-i achita întraga clauză de reziliere.

Din sursele mele, Dan Petrescu va fi demis”, a punctat jurnalistul GSP Remus Răureanu, aflat în studioul Digi Sport.

Dan Petrescu pune eliminarea cu Piunik pe seama ghinionului și spune că nu-l deranjează faptul că fanii i-au cerut demisia. Toate declarațiille tehnicianului sunt AICI!

Prietenia în fotbal e când merge bine.

- Dan Petrescu, despre relația cu Neluțu Varga

CITEȘTE ȘI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.