Liga Campionilor

Dezastru pe linie! Ce note au primit Dan Petrescu și jucătorii lui CFR Cluj după eliminarea rușinoasă din Ligă

+9 Foto
CFR Cluj - Pyunik Erevan / Sursă foto: FacebooK@ CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 July 2022

CFR Cluj a avut o prestație dezastruoasă în manșa a doua a dublei cu Pyunik Erevan, fiind eliminată în turul I al preliminariilor Champions League, 2-2, 3-4 la penalty-uri.

  • CFR Cluj va evolua în turul II din Conference League cu Inter Club d'Escaldes, o formație din Andorra. Turul e pe 21 iulie, la Cluj, returul fiind o săptămână mai târziu

Elevii lui Dan Petrescu au condus cu 1-0 și 2-1, dar nu au putut ține de rezultat, fiind eliminați la penalty-uri, după o evoluție extrem de slabă. 

Burcă și Camora, cei mai slabi în CFR Cluj - Pyunik

Jucătorii campioanei au dezamăgit pe teren propriu, iar doar Boateng a primit notă de trecere, fiind notat cu 5.

La polul opus s-au aflat Mario Camora și Andrei Burcă. Cei doi au fost cei mai slabi jucători ai meciului, primind nota 2 din partea Gazetei Sporturilor.

3a fost nota luată de Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

Petrescu: „E cea mai dureroasă eliminare suferită de mine în cupele europene!”

Finalul meciului l-a găsit deznădăjduit pe Dan Petrescu. Acesta a rămas minute în șir pe banca de rezerve, unde a discutat cu „secundul” Alin Minteuan. La declarații, „Bursucul” a dat vina pe ghinion, recunoscând că echipa sa a avut de suferit și din punct de vedere fizic. „Cea mai mare dezmăgire a carierei mele în Europa”, a concluzionat antrenorul CFR-ului.

„E cea mai dureroasă eliminare suferită de mine în cupele europene! Îmi pare rău pentru fani, pentru club, pentru toți cei care au investit. Sunt convins că toată lumea e foarte supărată. Nu le-am cerut să se apere, dar cred că au fost căzuți fizic. 

La 2-1, s-au băgat toți în poartă, au crezut că mai sunt 3 minute și gata. Cred că și jucătorii au greșit retrăgându-se. Ce să mai spun? N-am ce să spun. Suntem foarte supărați. Sunt convins că și jucătorii sunt foarte supărați.  

Acum e foarte greu. CFR Cluj trebuie să meargă mai departe, așa cum au mers și alte echipe din România. Dar nu va fi ușor! Ați văzut ce echipă bună a fost Pyunik. Nu joacă bugetele, contează ce scrie tabela. Iar astăzi tabela spune că am pierdut”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.