Liga 1

Denis Alibec s-a întors în Liga 1! A semnat pe un an cu o echipă de play-off

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iulie 2022

Atacantul Denis Alibec (31 de ani) a ajuns la un acord cu Farul și a semnat un contract valabil pe un an. 

Fostul jucător de la Astra, FCSB sau CFR Cluj a fost prezentat de formația lui Gică Hagi pe site-ul oficial. Crescut la Farul, Alibec a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul. 

Denis Alibec a semnat cu Farul 

După ce Rapid s-a interesat de el, Alibec a început să negocieze cu Farul, așa cum a anunțat GSP.ro miercuri, el dorind să lucreze cu Gică Hagi. 

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor la începutul lunii iulie, Alibec a vorbit despre Farul și despre Gică Hagi, care a fost mereu alături de el:

Farul e mereu o variantă. Aici mă retrag mereu, e acasă pentru mine. Poate vin mai devreme, înainte de retragere, vedem. Hagi este idolul meu, un om mare și un model pentru toată lumea, nu doar pentru mine. Mereu a fost alături de mine.

700.000 de euroe cota lui Denis Alibec, potrivit transfermarkt

În ultima jumătate de an, internaționalul român a fost împrumutat de Kayserispor la Atromitos, în Grecia. În campionatul elen, Denis a bifat 13 partide, a marcat două goluri și a oferit un assist.

Pentru un loc de titular în atacul Farului, Alibec va lupta cu Adrian Petre, Vlad Morar și Robert Moldoveanu.

Bine ai (re)venit acasă, Denis Alibec! 

Atacantul Denis Alibec este de astăzi noul jucător al Farului Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru 1 an cu drept de prelungire pentru încă 1 an.

Născut la Mangalia, la 5 ianuarie 1991 (31 ani), Denis Alibec este un produs al Centrului de Copii și Juniori de la Farul Constanța, club pentru care a și debutat în Liga 1 la 27.09.2008, într-o partidă cu Oțelul Galați, scor 1-1. 

În cariera sa a mai evoluat pentru Internaționale Milano, KV Mechelen, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos sau Kayserispor. 

Este dublu campion al României cu Astra Giurgiu (2016) și CFR Cluj (2022), câștigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014), declarat fotbalistul român al anului în 2016. Are 23 de selecții și două goluri la prima reprezentativă a României, cu care a participat la C.E din 2016. 

Mult succes și cât mai multe reușite în alb-albastru, Denis!
- comunicat Farul

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.