Nationala

Selecționer demis de FRF » Burleanu a renunțat la el după 8 meciuri! Ultimele umilințe i-au fost fatale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 14 July 2022

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial despărțirea Bogdan Lobonț (44 de ani), selecționerul naționalei U20.

Printr-un comunicat emis pe site, FRF a precizat că fostul portar a plecat după aproape un an de la naționala U20.

Bogdan Lobonț, demis de la România U20

În mandatul său, Bogdan Lobonț a disputat 8 partide, toate amicale. Cu el pe bancă, România U20 a obținut 3 victorii și a pierdut de 5 ori.

FRF anunță că mandatul lui Bogdan Lobonț s-a încheiat astăzi și că Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, va propune un nou selecționer, după consultările din cadrul  Comisiei Tehnice,

Bogdan Lobonț // FOTO: FRF.ro

Mult succes, Bogdan Lobonț!

Contractul fostului internațional român cu Federația Română de Fotbal a ajuns la final. În vârstă de 44 de ani, Bogdan Lobonț a preluat selecționata U20 în august 2021 și a strâns pe banca acesteia 7 meciuri de pregătire, având un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, în urma consultărilor care vor avea loc în cadrul Comisiei Tehnice, va înainta președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selecționer al reprezentativei Under 20.

Federația Română de Fotbal îi mulțumește lui Bogdan Lobonț pentru activitatea sa la echipa națională Under 20 și îi urează mult succes în cariera de antrenor! 
- comunicat FRF

Rezultatele României U20 cu Bogdan Lobonț pe bancă:

  • 2-1 cu Portugalia U20
  • 1-6 cu Anglia U20
  • 2-1 cu Cehia U20
  • 0-4 cu Germania u20
  • 2-1 cu Polonia U20
  • 0-7 cu Italia U20
  • 1-2 cu Norvegia U20
  • 0-5 cu Elveția U20

VIDEO Bogdan Lobonț, mesaj clar în emisiunea lui Ioanițoaia: „Când văd ce portari avem în România, îmi vine să mă reapuc!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.