Liga 1

Varga îl vrea pe Mutu la CFR » Prima reacție a „Briliantului”: „Se știe ce relație avem”

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 14 iulie 2022

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a vorbit despre interesul lui Nelu Varga de a-l aduce la CFR Cluj, în locul lui Dan Petrescu.

  • CFR Cluj - Rapid se joacă sâmbătă, de la 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport, Prima Sport 1 și DigiSport

Patronul lui CFR Cluj ia în calcul demiterea lui Dan Petrescu după eliminarea din preliminariile Champions League. După ce Mirel Rădoi a refuzat oferta lui Varga, Adrian Mutu a devenit preferatul patronului.

VIDEO Adrian Mutu nu i-a în calcul plecarea la CFR Cluj

Întrebat la conferința de presă dacă se gândește să plece la CFR Cluj, Mutu a spus că toată atenția sa este la Rapid.

>

„Începem direct cu campioana en-titre. E un meci extrem de dificil, mai ales că jucătorii vor veni mai supărați și vor dori să câștige. Nu îmi convine eliminarea. Am ținut cu CFR, ca orice suporter al fotbalului românesc.

 Îmi pare rău pentru CFR. Nu este nimic cu CFR Cluj. Sunt antrenor Rapidului și voi rămâne. 

Se vorbește... Se știe care e relația cu Neluțu Varga, dar nu e momentul să facem acest lucru. Sunt antrenorul Rapidului și vreau să rămân antrenorul Rapidului”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă.

Kait nu este în lot pentru că e accidentat. Rareș Ilie va fi în lot. Ambii sunt jucătorii Rapidului în continuare. E foarte important pentru ei și pentru club. Înseamnă că sunt apreciați. Eu vreau să rămână, dar despre interesele clubului trebuie să vorbiți cu altcineva. Există oferte, iar clubul le analizează.

Când se iau în calcul ofertele, pe mine mă afectează. Voi aștepta întăriri pe măsură, dar depinde de ce decizie ia clubul. Eu sunt puțin îngrijorat că nu găsim un atacant pe măsură 

- Adrian Mutu

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.