Liga 1

Fotbalistul în care Becali își punea speranțele e aproape să plece de la FCSB » Decizie curioasă: l-a uimit pe Neubert la testele fizice!

Mihai Lixandru, dreapta jos // foto: Facebook @ FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iulie 2022

Mihai Lixandru (21 de ani) a revenit în această vară la FCSB după un sezon petrecut sub formă de împrumut la Gaz Metan și CS Mioveni. Patronul Gigi Becali îl anunța ca viitor fundaș central al echipei, dar tânărul fotbalist este la un pas de a pleca de la FCSB.

Gigi Becali își punea speranțele în Mihai Lixandru pentru ocuparea unuia dintre posturile din centrul apărării. „A zis Stoican acum ceva timp că e un fundaș foarte bun și am zis să-l vedem”, a declarat patronul FCSB de curând despre mijlocașul defensiv de meserie. 

Mai mult, Lixandru a reușit rezultate fantastice la testele fizice conduse de Thomas Neubert și l-a determinat pe Mihai Stoica să spună despre el că e cea mai mare surpriză a perioadei de pregătire. 

Mihai Lixandru, foarte aproape de a pleca de la FCSB

Cu toate acestea, Lixandru e foarte aproape de a pleca de la FCSB. 

„Eu m-aș opune să plece, fiindcă mie îmi place foarte mult, dar au venit deja 3 fundași centrali și mai există și Haruț. Rămâne să vedem, dacă patronul va decide ca el să meargă undeva să joace, atunci așa va fi”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB i-a adus în această vară pe stoperii străini Joyskim Dawa (de la FC Botoșani), Rachid Bouhenna (ultima dată la CFR Cluj) și Joonas Tamm (de la Vorskla Poltava). A patra variantă de fundaș central este Denis Haruț, lateral dreapta la origine. 

În lot mai apare și Iulian Cristea, însă o accidentare la genunchi îl va ține departe de teren cel puțin până la finalul anului. 

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.