Liga 1

Situație inedită în Liga 1 » Clubul își prezintă scuze fiindcă s-a „rătăcit” noul echipament: „Din cauza situației globale”

FCU Craiova va evolua în noul echipament abia peste câteva etape / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 iulie 2022

Cu doar câteva zile înainte de primul meci din noul campionat, FCU Craiova și-a înștiințat suporterii că echipa lui Marius Croitoru nu va beneficia, pentru moment, de noul echipament pentru acest sezon.

Situație inedită în fotbalul românesc. FCU Craiova nu va putea evolua duminică, în deplasarea de la Constanța, în noile haine comandate de club.

Motivul invocat de FCU? O livrare întârziată a celor de la Adidas, firma germană care îi sponsorizează pe alb-albaștri. Astfel, conform estimărilor oficiale ale celor de la FCU, fotbaliștii vor putea îmbrăca noul echipament cu „o întârzere de aproximativ 2-3 săptămâni”.

FCU Craiova își prezintă scuze fiindcă s-a „rătăcit” echipamentul

„Din cauza situației globale, echipamentul furnizat de firma Adidas pentru sezonul 2022/23 nu a putut fi livrat în timpul necesar. Precizăm faptul că am fost avertizați de reprezentanții Adidas încă de la momentul lansării comenzii

Prin urmare, acesta urmează să fie prezentat și pus la dispoziția echipei cu o întârziere de aproximativ 2-3 săptămâni. Menționăm că echipamentul pentru acest sezon este unul de top, și, cu siguranță, va fi cel mai frumos din Liga I”, se arată în comunicatul emis de alb-albaștri pe site-ul oficial

Șase firme sportive îmbracă echipele de pe prima scenă, iar Adidas și Nike au peste jumătate dintre cluburi. Pe lângă FCU Craiova, Adidas le mai sponsorizează și pe Sepsi, Petrolul și Universitatea Cluj.

VIDEO Adrian Mititelu îi atacă pe rivalii din Craiova: „Ne-au furat suporterii și sponsorii!”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.