Liga 1

Nice l-a „suflat” pe Rareș Ilie din mâinile altei echipe din Franța » Dezvăluiri de la negocieri

Rareș Ilie, în alb // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 July 2022

Victor Angelescu, acționar la Rapid, a oferit amănunte din negocierile pentru transferul lui Rareș Ilie (19 ani) la Nice. Internaționalul U19 a fost dorit de alt club din Franța, dar giuleștenii au bătut palma cu echipa de pe Coasta de Azur.

Joi, Rapid a bătut palma cu Nice pentru transferul lui Rareș Ilie. Clubul din Giulești va primi aproximativ 5 milioane de euro și va păstra procente la o eventuală revânzare a jucătorului.

Înainte ca Rapid să ajungă la un acord cu Nice, pe fir s-a aflat și altă echipă din Ligue 1, campionatul de elită din Franța. Dezvăluirea a fost făcută de Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari de la Rapid.

Victor Angelescu, acționar Rapid, despre transferul lui Rareș Ilie

>

„A rămas doar vizita medicală de făcut, apoi vom închide transferul. Nu pot să vă confirm că este vorba de sumele vehiculate (n.r. - 5 milioane de euro + bonusuri), dar sunt apropiate de realitate. Avem procente dintr-un viitor transfer, iar suma este foarte importantă.

Am vorbit direct cu clubul, nu a fost niciun impresar implicat. Am vorbit cu președintele și directorul sportiv al clubului, antrenorul l-a dorit foarte mult pe jucător. A fost dorit de antrenorul nou, Favre.

Negociem de o lună și jumătate, știam de mai mult timp că este dorit de Nice. Dacă nu ar fi fost oferta foarte bună, l-am mai fi ținut.

A mai existat o ofertă, dar cu Nice am ajuns la suma dorită. Cealaltă ofertă a fost din același campionat (n.r. - Franța)”, a afirmat Angelescu la GSP Live.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.