Liga 1

Pune la îndoială caracterul lui Rareș Ilie: „Măcar spune asta, nu te doare gura!” » Contraargumentul lui Angelescu

Rareș Ilie // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 15 iulie 2022

Dumitru Dragomir (76 de ani) îl vede pe Rareș Ilie (19) drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști români, dar sugerează că acesta ar avea o problemă care ține de caracter. Victor Angelescu, acționar la Rapid, l-a contrazis pe fostul președinte al LPF.

Dumitru Dragomir, unul dintre personajele din fotbalul românesc care l-a lăudat în mod constant pe Rareș Ilie, bănuiește că acesta are o problemă de caracter.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost dezamăgit de faptul că Rareș nu le-a mulțumit public oamenilor care au avut un rol important în ascensiunea sa.

Dragomir i-a enumerat pe Mihai Iosif, ex-antrenor la Rapid, și pe proprietarul clubului Juniorul, de la care internaționalul de tineret a ajuns la Rapid.

Dumitru Dragomir pune la îndoială caracterul lui Rareș Ilie

>

„Nu știu cum stă cu caracterul, dar talent și dorință de a ajunge mare fotbalist are.

Miță Iosif a avut curaj de a-l băga la prima echipă, iar el când a promovat în Liga 1 nu a spus nimic nici de Mihai, cel care l-a ținut și crescut la juniori, nici de Miță Iosif.

Prima dată îi scoți în evidență pe cei care ți-au dat viață, părinții, apoi pe cei care te ajută în viață. Măcar să spui că în carieră te-au ajutat cutare și cutare. Nu te doare gura, că nu dai bani, nu dai nimic.

Poate n-a fost învățat, deși provine dintr-o familie bună. Dar talentat este, va face carieră”, a opinat Dragomir la GSP Live.

Victor Angelescu îl contrazice pe Dragomir: „Nu cred că trebuia să le mulțumească”

Ulterior, în cadrul altei intervenții telefonice, Victor Angelescu, acționar la Rapid, a venit cu contraargumente

„Nu are nicio problemă, este un băiat de nota 10. Jucătorul a fost promovat de Rapid, nu de X sau Y. Oricum, dacă nu mă înșel, a jucat primul meci cu Adrian Iencsi antrenor.

Dar nu e vorba despre cine l-a promovat. Noi avem o strategie la club, Miță Iosif l-ar fi promovat oricum. Sunt lucruri pe care trebuie să le respecți în momentul în care ai o strategie.

Nu văd de ce ar fi trebuit să spună ceva special într-un interviu legat de un anumit antrenor, deși este clar că l-a ajutat foarte mult. Nu cred că a fost o chestie voită, dar nici că trebuia să o facă”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.